Homex.ro și folclorul


Cei mai vechi pe acest pământ ne amintim că unul din cântecele ce le interpreta soldatul român pe câmpul de instrucție sau în marș  era  „Suflecată pân’ la brâu”, unde refrenul era:

„Suflecata pan’ la brâu,
Ducea, ducea rufele la râu, sa spele,
Suflecata pan’ la brâu,
Ducea, ducea rufele la râu”.

Iată şi o variantă interpretată de un cor în acest videoclip:

 Nu ştiu de ce atunci când am vrut să caut un cos de rufe de la Homex.ro m-au năpădit aceste gânduri. Utilitatea unui astfel de coş este una binecunoscută într-o casă modernă, dar pe la vremea cântecului fata ducea cu geru rufele, în copaie sau în spinare la râul ce era ca o mașină de spălat automată a zilelor noastre. De ce m-am dus cu gândul la cântec? Nimic mai simplu: ritmat, uşor de memorat aşa cum sunt şi coșurile de rufe de la Homex.ro. Am văzut suita de coșuri de rufe și deodată m-am gândit la truda femeilor ce spălau la râu.

Coșurile de rufe de la Homex  m-au dus cu gândul la fetele ce spălau la râu rufele.

Dar Homex.ro nu comercializează numai coșuri de rufe. Aici găsești tot felul de decoratiuni interioare homeX, dar şi aparatură necesară traiului modern. Dacă locuiești la casă, și ai grădină, găsești peste 200 de produse necesare, de la furtun pentru stropit pana la butoaie ed lemn pentru colectarea apei de ploaie.

Pentru bucătărie găsești zeci de aparte de bucătărie, cratițe și oale, tacâmuri și multe altele.

După ce am spălat rufele și am mâncat ce am pregătit cu ustensilele de la Homex ne putem odihni în paturile echipate cu lenjerii care mai de care. Înainte de culcare trebuie să facem un duș în băile echipate și ele cu produse de la Homex, asta numai ca să ne pregătim pentru momente frumoase  la iarbă verde, ce urmează în ziua următoare.

Cafeaua se va bea la pădure din termosurile de la ei, iar de mâncat vom mânca din coșurile pentru picnic pregătite de ei.

Dacă cumperi de la Homex.ro ai garanția calității produselor, primești înapoi în cont 5% din valoarea produselor, ai 14 zile să te răzgândești și să dai marfa înapoi, transport gratuit la peste 300 de roni și altele pe care le puteți  găsi vizitându-i pe site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s