Financial Expres ajutorul de nădejde pentru tine


10417432_674472852639652_2074711217408102706_n2
Financial Expres ajutorul de nădejde pentru tine

Recent am cunoscut pe cineva care lucrează la o firma de contabilitate in bucuresti,  Am avut cu acesta o discuţie pe tema contabilitatii ca eficienta.

Eu i-am spus că îmi aduc aminte când un unchi al meu era contabil la o întreprindere de stat prin anii  ’50 – ’60. Atunci se făcea contabilitatea cu creionul şi hârtia, iar un contabil șef cu ajutorul a încă doi trei contabili ținea contabilitatea unei secții de 800-1000 de angajați, dusă până la nivelul de bilanț.

I-am spus cunoștinței mele, și el om la circa 60 de ani, că în ziua de azi, chiar dacă contabilii au la dispoziție programe complexe, este o nevoie de o echipă întreagă pentru a se ocupa de contabilitatea unei societăți comerciale care se ocupă de comerț, sau de producție, care să aibă 1000 de angajați.

El mi-a replicat spunând că principalul vinovat este sistemul legislativ care se modifică extrem de des, oferind de multe ori soluții contradictorii. Diferența dintre economia de stat şi cea privată fiind mare, o firmă de contabilitate trebuie să fie atât pentru PFA-uri cât și pentru multinaționale (Big4).

Financial Expres, firmă la care lucrează şi cunoștința mea, are o activitate de peste 17 ani în domeniu.

Serviciile oferite pornesc de la asistență în înființări de societăți comerciale, audit financiar, şi servicii contabilitate în care intră evidența contabilă, salarizare și personal, recrutarea de personal de specialitate pentru departamentul financiar-contabil, dar şi bugete și controlling bugetar, controlling avansat și consultanță. Pe lângă serviciile de contabilitate ei oferă şi asistență pe perioada controalelor de la instituțiile statului.

O altă ramură de consultanță  oferit de Financial Expres, în privința Fondurilor Europene,  este acela de elaborare a Proiectului în vederea obținerii finanțării nerambursabile. În funcție de programul de finanțare accesat și de particularitatea Proiectului, perioada de timp necesara întocmirii unei Cereri de finanțare complete poate varia de la câteva zile la câteva săptămâni.

Mișcările din ultimele decenii, de pe piața de capital din România când acesta a trecut din mana statului în mana persoanelor sau  companiilor private a făcut să apară necesitatea altui sistem de contabilitate. Singura hibă a acestuia este cea a schimbărilor repetate la termene scurte, lucru ce  împiedică pe mulți investitori să își facă o politică managerială pe termen lung. Din această cauză spun că Financial Expres lucrează pentru tine, aceștia fiind mereu la curent cu orice modificare ed legislație.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s