Acvila Romania, anvelope de toate soiurile


În timp ce discutam ieri, la o bere, cu un prieten, din vorbă în vorbă, am ajuns să vorbim si despre cauciucuri de tractor u650 . El, dar nici eu, nu am fost niciodată tractoriști, dar toată discuția a pornit de la camera de cauciuc, a roții din spate pe care, pe care, în tinerețe, o foloseam în locurile unde mergeam la pescuit, pe post de barcă pneumatică.  În neștiința noastră spuneam că noi nu credem să mai existe roţi așa mari ca celea, la tractoarele de astăzi. Am plecat la mine acasă şi  am intrat pe site-ul unde este magazinul de anvelope noi si resapate Acvila.  Acolo totuși nu ne-am putut dumiri pentru că nu ne mai aminteam de dimensiunile roților din tinerețe (sic). De parcă n-ar fi fost destul a trebuit să ne dam în stambă și am contactat pe cei de la Acvila România pe site-ul lor prin sistemul de mesagerie cerându-le detalii. Amabili aceștia ne-au răspuns aproape instantaneu. 

Şi dacă tot am intrat pe site am început să căutăm anvelope de iarnă pentru autoturismul prietenului meu pentru ca cele pe care le are s-au uzat complet. Nu a fost greu mai ales că site-ul celor de la Acvila România este foarte explicit, se navighează ușor pe el.

Cu toate acestea prietenul meu a zăbovit mai mult la anvelope agro-industriale. El este preocupat de faptul că las firma de construcții, ce o deține fiul său anvelopele se uzează foarte repede şi devin inutilizabile. S-a uitat atât la anvelope noi cât și la acelea reșapate, dar el ca fost șofer de tir o viață întreagă, nu a găsit o soluție.

Acestea sunt câteva exemple de anvelope ce sunt comercializate de Acvila România. Bune, rezistente şi sigure.

Singura explicație era că fiul său nu cumpăra anvelope de la Acvila România. Aici sunt mărci de cauciucuri şi anvelope de renume mondial ca Dunlop sau Michelin pana la Malatesta reşapate, în total circa 55 de mărci.

Uite cum o conversaţie la o bere cu un prieten poate ajunge să te facă să afli lucruri serioase şi interesante despre un domeniu pe care îl credeam de domeniul specialiştilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s