Studio 20 ce este?


Activitatea de videochat este asociată în mintea multora cu o activitate dubioasă, rușinoasă, frizând cu ideea de prostituție. Acum, când avem şi  video chat romanesc cei de la Studio 20  încearcă să schimbe concepția concepția oamenilor despre această industrie.

Este drept că activitatea în sine se bazează pe unele sentimente, slăbiciuni ale oamenilor, ale bărbaţilor în general, fantezii sexuale, ale vizitatorilor. Dar ce este economia mondială, oare nu se bazează pe exploatarea slăbiciunilor oamenilor?
Studio 20 vrea să schimbe aceste idei  în  concepția publicului roman, arătând că totul se desfășoară legal  şi voluntar.

Iată ce spune legea despre astfel de: Legea 196/2003, privind prevenirea şi combaterea pornografiei, modificată prin Legea 496/2004, şi ale Legii 8/1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Concret, dacă nu sunt angajați subiecți mai mici de 18 ani sau cu deficiențe psihofizice, dacă aceștia nu sunt obligați să aibă un comportament sexual explicit, dacă se asigură paza locațiilor unde se face videochat și site-urile unde apar imaginile sunt parolate, pentru a nu avea acces minorii, iar programele de operare folosite sunt cu licență, deținătorii unui videochat sunt în limitele legii.

„Nu e prostituție, nici nu trebuie să mă dezbrac de tot, sau să fac gesturi indecente. Mă mângâi singură, mă mai joc cu câte o jucărie și câștig bani ușor” spune o tânăra care practică această activitate.

Conform legii activitățile Studio 20 respectă condițiile impuse,  în toate  privințele şi mai ales cea referitoare la  asigurarea pazei locațiilor unde se face videochat. Voi exemplifica cu câteva imagini de pe site, dar sunt vizibile şi în videoclipul de la început. La nivel european Studio 20 respectă legislația comunitară,  folosit codul CAEN 6190 în domeniul comunicațiilor

Studio 20 este un studiou profesionist care are deja o structurare pe compartimente la nivelul unei companii multinaţionale

Studio 20

  • Departament management
  • Departament training
  • Departament suport tehnic
  • Departament Resurse Umane (HR)
  • Departament financiar/administrativ
  • Departament artistic
  • Departament styling si relaxare
  • Departament curățenie

Modelele Studio 20 au acces la ședințe foto si video profesionale gratuit, training permanent, haine și produse de make-up cu 50% din prețul normal, cursuri de perfecționare cu cele mai mari situri din lume și chiar vizite la sediile acestora (Jasmin in Luxembrourg, Imlive in Andora, Flirt4Free in Statele Unite)

Studio 20 a fost nominalizat la Premiile YNOT 2015, care vor avea loc pe 23 septembrie, la Praga,în cadrul Summitului European, dar a şi primit  titlul „Best Live Cam Studio of the Year”!

Promovarea Studio 20 este una necesară pentru a schimba ideile învechite.

Reclame

2 gânduri despre „Studio 20 ce este?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s