Operaţiile estetice şi mamoplastiile de augmentare


Discuţia despre silicoane este una tabu. Cu toate acestea sunt milioane de femei ce solicită medicilor operații de mărire a sânilor. Principala metodă este cea de a introduce pungi cu silicon în calota mamară. Câteodată apar şi veşti neplăcute despre aceste implanturi, ca cea din articolul. „Femeia cu silicoane de 13 kilograme, la un pas de moarte după spargerea unui implant! IMAGINI ŞOCANTE”

Mărirea sânilor cu implanturi (mamoplastia de augmentare) este o procedură chirurgicală care utilizează implante pentru a mări sânii, sau a le reda volumul pierdut prin slăbire sau sarcină. Este vorba de chirurgie estetică uneori necesară, dar niciodată să nu se exagereze cu dimensiunile pentru a nu se întâmpla ce ați putut citi în articolul mai sus menţionat.

Sunt şi anumite clinici care efectuează operații aparent ieftine care ulterior se dovedesc a fi mult mai costisitoare fiind necesare operații de reconstrucție.  O clinică unde poţi avea încredere în medici este şi Clinica Zetta. Aici lucrează o echipă de profesioniști care pun accentul pe calitatea muncii lor, dar și pe dorințele pacientelor care doresc silicoane.

Iată nişte condiţii de bayă pe care pun accentul specialiştii în silicoane de la Clinica Zetta:

• Sunteţi sănătoasă
• Aveţi aşteptări realiste
• Sânii sunt complet dezvoltaţi
• Vă deranjează faptul că aveţi sânii prea mici
• Sunteţi nemulţumită de forma sau volumul sânilor după naştere, scădere în greutate sau îmbătrânire
• Sânii variază ca mărime şi formă
• Unul sau ambii sâni nu s-au dezvoltat normal

Ca orice operație, şi aceasta de implantare de silicoane lasă unele cicatrice  şi de aceea inciziile care se fac sunt în locuri mai ascunse vederii pentru imaginea să nu devină una dizgraţioasă.

Iată şi câteva imagini din interiorul Clinicii Zetta

Această prezentare necesită JavaScript.

De multe ori implantul de silicoane este necesar şi datorită unor accidente sau boli cand a fost necesară extirparea sânului (mastectomia)

Ca avantaje ale clienţilor Clinicii Zetta este faptul că se pot plati unele intervenţii cu card bancar în şase rate lunare, dar există şi anumite perioade promoționale când preţurile sunt reduse cu pana la 25%. Cel mai bun avantaj pe care îl oferă această clinică este calitatea intervenţiilor, seriozitatea cadrelor medicale care lucrează aici şi multe altele pe care le puteți vedea vizitând site-ul Clinicazetta.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s