Karla şi primăvara 2015


ROCHIE_CINEMA_VIOLET_1_large
Karla te îmbraca

Pe un alt site am scris un alt articol despre Karla,ro. De fapt atunci am câştigat o rochie superba pentru fiica mea. Am tot dat zi după zi şi încercarea mea de a mulțumi celor de la Karla s-a concretizat abia  astăzi. Mulţumesc Karla pentru darul frumos.  Astăzi am pornit în vizită din nou pe acest site. Mi-am „clătit” ochii cu o mulţime de   rochii Karla.ro. Lucruri frumoase care înveșmântează trupuri la fel de frumoase.

Pentru a vă spune de ce îmi place Karla v-aş sfătui să priviți dumneavostră înșivă la ce oferă ei pentru primăvara 2015!

De fapt sunt prea multe lucruri ce îţi încântă ochii mai ales că avem de-a face cu lucruri bune şi ieftine, ieftine şi fabricate în România.

Dacă aş fi femeie şi specialist în domneniul modei aş avea de scris o noapte întreagă despre produsele de pe acest magazin online. Aşa că fiind doar un admirator al acetora voi scrie mai puţin.

 Mi-a plăcut o rochie ROCHIE CINEMA PLUS VIOLET care cu liniile sale drepte o fac să pară distinsă, înscriindu-se perfect în limitele pentru care a fost concepută: rochie office. Croiala sa avantajeză orice siluetă, iar forma fustei în „A ” pot ascunde unele imperfecțiuni ale trupului.

Despre solicitudinea şi modul în care îşi tratează clienţii cei de la Karla.ro nu pot spune decât lucruri bune.

Livrarea produselor se face în termen de 2-14 zile de la finalizarea comenzii gratuit pentru comenzile care nu depășesc valoarea de 150 RON, iar în celelalte cazuri transportul costa 14,90 RON oriunde în țară.

Toate produsele comercializate de către magazinul online Karla.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Garanția produselor comandate este de 24 de luni, începând cu data la care le-ați primit, factura de achiziție a produsului ținând loc de certificat de garanție (garanția produselor este menționată pe factura).

În privinţa schimbării produselor în cazul în care ai realizat o comanda în cadrul magazinului online Karla.ro poți schimba produsul în termen de 14 zile fără întrebări din partea lor.

Pentru mai multe informații dar și pentru produse ieftine și bune vizitaţi Karla.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.