SUA Apa de ploaie impozitată de stat

Colectarea apei de ploaie ilegala în unele state american

Colectarea apei de ploaie ilegala în unele state american
Colectarea apei de ploaie ilegala în unele state american

Articolul Collecting rainwater now illegal in many states as Big Government claims ownership over our water  apărut pe site-ul  www.naturalnews.com m-a facut să vă prezint o parte din el.

(Natural News) Multe dintre libertățile de care ne bucurăm aici, în SUA, sunt rapid răpite pentru  a transforma națiunea libera într-o țara a sclavilor, dar ceea ce am sa va spun este că  asaltul asupra libertăților noastre a atins un nivel cu totul nou. Este posibil să nu fim conștienți de acest lucru, dar multe state din vestul SUA,  Utah, Washington și Colorado, au scos în afara legii colectarea apei de ploaie pe propriile lor proprietăți pentru că, potrivit oficialilor,”pentru că ploaia aparține altcuiva”.

Oricât de bizar ar suna, legile limitează pe proprietari să  „devieze” şi să colecteze apa care cade pe propriile lor case și terenuri au fost promulgate de ceva timp în multe state vestul SUA. Recent, seceta a reînviat  metodele de conservare a apei devenind mai frecvente, atât în rândul  fizice dar şi cel al proprietarilor de afaceri dar şi opoziţia statului a devenit mai virulentă în combaterea acestora au problema  colectari a apei de ploaie pentru uz personal.

Urmariţi acest videoclip YouTube unde vedeţi  știri din Salt Lake City, Utah, refritoare la această problemă. În Utah este ilegal să deviezi apa de ploaie fără drept legal dobândit pentru apă iar  Mark Miller şi Mark Miller, dealer  Toyota, au avut probleme.

După ce a construit un sistem mare de colectare a apei pluviale noul dealer de utilizat-o pentru spălarea mașinilor noi. Miller a aflat că proiectului a fost de fapt o „colectare ilegală de apa de ploaie.”

Chiar dacă are sens logic conservare colectarea apei de ploaie pentru acest tip de utilizare, deoarece ploaie sunt reduse în Utah, este încă considerat o încălcare a „dreptului apei”  care aparent aparține exclusiv unor  organisme guvernamentale din Utah.

„Utah este al doilea sta ccea mai uscată climă din America. Legile noastre probabil ar trebui regândite „, a explicat Miller, ca răspuns la ridicol ordin al statului de colectare a apei de ploaie contra unei taxe.

Salt Lake City officials worked out a compromise with Miller and are now permitting him to use „their” rainwater, but the fact that individuals like Miller don’t actually own the rainwater that falls on their property is a true indicator of what little freedom we actually have here in the U.S. (Access to the rainwater that falls on your own property seems to be a basic right, wouldn’t you agree?)

Learn more: http://www.naturalnews.com/029286_rainwater_collection_water.html#ixzz3TgOxU3hY

Oficialii Salt Lake City au ajuns la un compromis cu Miller acum permițându-i să folosească ” apa de ploaie, dar faptul că indivizii ca Miller care de fapt nu au  propria apa de ploaie care care să cadă pe proprietatea lor, este un adevărat indicator a ceea ce  arată cât de puțină libertate avem aici, în SUA (accesul la apa de ploaie care cade pe proprietatea ta este un drept fundamental, cu care oficiali nu sunt de acord).

Articole pe aceeaşi temă Health Ranger releases new video on the criminalization of rainwater collection by misguided government

Oare nu seamăna cu multe lucruri de pe la noi?  Oare trupele americane ce vor veni în România nu vor încerca să introducă mai multe constrângeri asupra noastră, mai ales ca nu suntem în America?

Reclame

3 gânduri despre „SUA Apa de ploaie impozitată de stat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s