Pana si Cristian Tudor Popescu a ajuns sa rada de SRI: „Sa nu fie lasati de capul lor…”.


sri

http://www.gandul.info/stiri/ctp-klaus-iohannis-trebuie-sa-numeasca-rapid-sefi-civili-ai-serviciilor-secrete-daca-sunt-lasate-de-capul-lor-degenereaza-13789608

„Aşa pot să gândesc şi eu despre SRI. Dacă sunt lăsaţi prea mult de capul lor degenerează. Sunt ca nişte adolescenţi, care trebuie ţinuţi sub control”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/01/28/momentul-zero-ori-vine-un-roman-patriot-la-s-r-i-ori-se-procedeaza-ca-in-bolivia-ofiterii-pun-mana-pe-pistol-si-paralizeaza-toata-activitatea-informativa-a-romaniei/

Voi, generalii slugoii din SRI in frunte cu cretinii de directori, ani de zile ati stat la picioarele lor: „SRI-ul este democrat, masonic si jidanit! CIA si Mossad, ei ne sunt stapanii! Da, da, sa fim cea mai slugarnica structura de informatii din Europa!”

Va place ce se intampla la ora actuala: SRI-ul de doua saptamani de zile este jucat in picioare? Va simtiti bine cand mii de ofiteri sunt jucati in picioare de toate slugile ca Adrian Sarbu, bisexual si santajist? Nu stiati ca Adrian Sarbu o insela pe Janine cu barbati la Paris? Of, of…unul dintre cele mai puternice servicii secrete din Europa a ajuns o carpa de sters pe jos!

Vezi articol original

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s