Ebola ia pe sus SUA, nepregătită!


De la Ashley Collman
Daily Mail
15 octombrie 2014

Asistentele nu sunt protejate, ele  nu sunt pregatite pentru lupta cu Ebola

 Uniunea asistentelor medicale spune ca  nici un  spital din SUA nu poate face față epidemiei și susțindeșeuri periculoase a fost îngrămădite în camera unde a stat Thomas Eric Duncan ¹.

Asistentele de la spitalul din Dallas, unde a murit primul pacient infectat cu virusul bolii de Ebola din SUA, susțin că nu există protocoale pentru a face faţă în această luptă și  nici un spital din țară nu este  pregătit pentru a face față  virusului mortal.

Directorul Uniunii Naţionale a Asistentelor,  Roseann DeMoro contrazis infortmarea inițială a CDC² , ar fi vorba de o  încălcare a protocolului ce a dus la infectarea Ninei Pham cea care l-a tratat pe Thomas Eric Duncan la Texas Health Presbyterian Hospital din Dallas.

Nina Pham a spus: asistentele noastre medicale nu sunt protejate, nu suntem pregătiți să ne ocupăm de Ebola, sau orice alte pandemii.”
Protocoalele care ar fi trebuit să fie cunoscute atât în Dallas, dar și în orice alt  loc din Statele Unite, dar ele nu  sunt”
Îngrijorarea a devenit mai mare după ce și a doua asistentă medicală care l-a tratat pe liberian a fost diagnosticată cu Ebola.  Atât ea cât și doamna Pham sunt tratate în camere de izolare  la Texas Presbyterian Hospital.

Dna DeMoro și co-directorul Deborah Burger au relevat faptul că asistentele medicale din Texas Presbyterian Hospital au raportat mai multe lipsuri grave în materie de protecție pentru personalul medical care se ocupa Duncan.

Uniunea, din care nu face parte niciuna din asistentele medicale de la Texas Presbyterian, a declarat că personalul sanitar a venit la ei, deoarece au crezut că nu au nici o altă cale de a raporta breșele de securitate.

¹Thomas Eric Duncan (n.1972 – d.08 octombrie 2014) a fost un liberian , care a devenit primul pacient cu virusul  Ebola diagnosticat în Statele Unite pe data de 30 septembrie 2014. Duncan şi-a vizitat de familie în Dallas, Texas  şi apoi  a fost tratat la Texas Health Presbyterian Hospital Dallas . Până la 4 octombrie starea lui Duncan sa deteriorat de la „gravă, dar stabilă” la „critic”, în aceeași zi, el a început să primească medicamentul experimental brincidofovir. Pe opt octombrie 2014, Duncan a murit ca urmare a boli cauzate de virusul Ebola.

²

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s