59 sec. com


Chiar dacă internetul a devenit ceva comun şi în România, în ceea ce privește interacțiunea celor care oferă servicii sau produse cu potențiali clienți este destul de greoaie.

59sec este un serviciu lunar care ajuta companiile sa raspunda la leaduri sub 59 de secunde, ca sa le creasca rata de conversie foarte mult!
Problema de la care am plecat este ca, in urma campaniilor de adwords, am observat ca rata de conversie a leadurilor la unii clienți este foarte proasta. Dupa ce am eliminat toate posibilele probleme legate de calitatea leadurilor generate, facand mystery shopping, ne-am dat seama ca respectivele companii (enorm de multe) ori NU raspund deloc, ori răspund foarte tarziu. Si, daca suni potențialul client supa ore sau zile, ce pretentii ai sa faci vânzări?
Fondatorul Constantin Ferseta, GM Kuantero (agentie online full-service cu clienti foarte faini) – http://kuantero.com/ împreună cu celalat fondator,  Asociatia StartEvo (#1 pe educatie in Romania) – www.startevo.com.  au observat aceste deficiențe şi au reușit să creeze acest serviciu.
59sec doreste sa ajute companiile sa raspunda RAPID, sub 59 de secunde la solicitarilor potentialilor clienti. Si acest lucru, din experienta de pana acum, arata o crestere a conversiei pana aproape de 100%!!!! Si asta se bazeaza doar pe un lucru de bun simt: ca raspunzi repede.
59sec PRO este un plugin de wordpress, care poate fi instalat pe situl clientului sau pe un site separat, ce va fi folosit ca backend.
Avantajele acestui serviciu sunt deosebite pentru agenții de vânzări:
– vine leadul, toti sunt notificati: pe telefon, tableta, desktop, email
– primul disponibil preia leadul. Contorul de secunde se opreste
– agentul suna imediat pe potentialul client
– dupa incheierea convorbirii, agentul intra in CRM si specifica statusul.
– seful vede datele si statistica
Iată 2 grafice care arată eficienta folosirii acestui serviciu.
grafic SalesResponseRates1
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s