America, campioana corupţiei

Unchiul Sam Nazist

Bob Marley – Get Up, Stand Up Lyrics

Ridică-te, ridică-te, ridică-te pentru dreptul tău
Ridică-te, ridică-te, nu renunța la luptă

 

Generalul în retragere Michael Hayden crede că e o chestiune de timp Generalul în retragere Michael Hayden crede că e o chestiune de timp până SI va ataca SUA sau Europa FOTO www.cia.gov

Fost director la CIA: „E o chestiune de timp până când Statul Islamic va ataca Occidentul“

Un atac al grupării teroriste Statul Islamic (SI) este o chestiune de timp, „nu de inevitabilitate, nu de intenţie“, este de părere un fost director din cadrul CIA, generalul în retragere Michael Hayden.
Gen. Michael Hayden spune că SI va încerca un atac asupra Statelor Unite ale Americii sau asupra Europei. „SI este o organizaţie locală foarte puternică şi probabil o organizaţie teroristă regională destul de puternică. Orice fel de organizaţie ar fi, are ambiţii globale şi are şi instrumentele necesare pentru asta“, a declarat Hayden pentru CNN.
Totuşi, serviciile secrete nu cred că SI este capabil să atace Occidentul. Dezbaterea cu privire la posibilităţile lor vine pe fondul întâmplărilor de săptămâna trecută, când un grup de militanţi suniţi l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ca răzbunare pentru atacurile aeriene. Acest act este catalogat de fostul director executiv al CIA, Michael Morell, drept „primul atac terorist împotriva SUA“.
Şi-au exprimat intenţia. Nu există un mod mai puternic de a-şi dovedi capacităţile în comunitatea jihadistă decât printr-un atac de succes la adresa Vestului“, explică Hayden.
Armata americană a condus atacuri aeriene pentru a stopa avansul SI în regiune. Administraţia Obama a declarat iniţial că loviturile au fost date pentru a proteja personalul american de la consulatul din Irbil, Irak, şi pentru a preveni genocidul poporului Yazidi, o minoritate religioasă.

Citeste mai mult: adev.ro/navizw

De ani de zile lumea este condusă de serviciile secrete americane, a acestea fiind supuse unui control strict din partea marelui capital mondial, la rândul lui aflat în mâinile unui cerc select de evrei. Noi, românii, cunoaștem aceste lucruri de puțin timp, doar după lovitura de stat din decembrie 1989 am avut acces la aceste informații, dar se pare că lumea a fost condusă de două mari puteri, SUA şi Rusia, încă din a doua jumătate a secolului trecut. Prin „democrația” ei, America a permis acapararea puterii de clanuri de interese financiare care doresc sa transforme lumea într-o singură colonie americană, având capitala la Washington. În cartea mea, O viaţă închinată poporului român,  domnul Romulus Ioniță arată, sau mai bine prognozează care va fi în curând noua configurație a lumii. Iată patru pagini din carte ce prezintă în mod direct situaţiaNoua configuratie a lumii, după Romulus Ioniţă
Rusia prin politica totalitară, care dădea acces numai la o parte de informații, selectate și părtinitoare, lucru valabil pentru toate țările din lagărul comunist a fost cealaltă parte a lumii. Un lucru bun ce s-a petrecut în perioada comunistă a fost un anume standard de bun simț pe care îl avea orice cetățean, dar și prin sistemul de educație care pregătea oameni bine documentați, buni profesioniști. În această perioadă datorită constrângerilor, dar și a tendinței omenești de a vedea în „lucrul interzis” o speranță, noi cei din Europa de est, dar şi cei din URSS vedeam în America tărâmul făgăduinței, credeam că acolo sunt campionii democrației, dar acum am realizat ca sunt campionii minciunii și ai hoției. După ce Gorbaciov a vândut estul Europei și Rusia sioniștilor americani, situația s-a schimbat.
Dacă Războiul din Vietnam sau cel din Coreea au fost evenimente mai rare, după căderea comunismului americanii și-au luat în serios rolul de jandarmi ai lumii. Din 1990 până în prezent aceștia au început războaie în Irak, Afganistan, Iugoslavia, amenințări cu intervenție în Iran, conflictul din Ucraina,etc. În Ucraina ca şi în Iugoslavia au urmărit fărâmițarea țării, dar şi inervarea ruşilor, eventual pornirea celui de-al treilea război mondial, dar tot în Europa..
Revenind la Generalul Michael Hayden aş vrea să îl întreb, vorba vine: De ce atunci când sovieticii luptau în Afganistan au finanțat pe Osama bin Laden? De ce apoi l-au vânat ca pe un animal? Statul Islamic (SI) este, aşa cum spun americanii, urmașul  al-Qaeeda, în mod implicit al finanțării americane. Dacă în cel de-al doilea război mondial Hitler a putut fi înfrânt, se datorează în primul rând armatelor europene. Țările Europei au avut pierderi imense atât materiale cat şi umane: militari şi civili. Americanii au pierdut o parte din flotă şi militari, dar nicidecum nu au avut pierderi materiale pe teritoriul SUA. Americanii au plecat cu coada între picioare şi din Coreea, şi din Vietnam.
Voi întrerupe acest articol aici dar voi reveni în curând cu o continuare a concepțiilor mele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.