Cei trei de la răsărit: TestArea.ro, Alview şi BlogAwards


Allview A5 Smiley
Allview A5 Smiley

logo_ok

 Cu vreo 2 ani în urmă am început să îi trimit articole scrise pe teme de Advertising lui Marius Călugăru, cunoscut şi ca Blogatu. Am primit un stick de 16 gb drept răsplată pentru un articol scris la început. Am continuat colaborarea cu el şi aşa am ajuns să mă înscriu în campaniile BlogAwards, să particip anul trecut la campania Blog  Friday, fiind unul din finalişti. Între timp am publicat în cadrul mai multor campanii și am câștigat din când în când câte ceva. Nu-mi este frică de concurență așa că vă sfătuiesc şi pe voi, dragii mei cititori să participați la aceste campanii, să scrieți și să câștigați. Dorind cu patimă să câștigați ceva, nu veţi avea succes prea mare. Important este să participaţi, să simţiţi febra competiției, iar premiile să vă bucure nespus şi înfrângerile să nu vă tulbure, ci să vă mobilizeze. Eu mi-am îmbunătățit scrisul citind articolele celor cu care am concurat, dar şi prin creșterea frecvenței cu care am postat acest gen de articole.

Marius este un autor de articole cunoscut. Am găsit mai multe articole ale sale pe site-ul TestArea.ro, un site nou dar extrem de complex, ce oferă informați largi despre tot ce înseamnă IT. În același timp găsești aici informații despre aparatură electrică ca: Întreruptoare automate cu stingere în aer, de la 630A la 6300A; Cofrete și dulapuri electrice până la 6300A; Întreruptoare automate în carcasă turnată de la 16A la 250A; Centrale de măsură și contoare de energie electrică; Disjunctoare modulare de la 0,5A la 125A; Disjunctoare modulare de la 2A la 63A, şi multe altele. Aici am găsit și un articol interesant despre strategia de securitate avansată împotriva atacurilor informatice, prezentate de Symantec. Acest site, TestArea.ro,  complex m-a cucerit prin calitatea articolelor i prin faptul că informațiile prezentate sunt de ultimă oră. Site-ul are aceste rubrici: Știri,Review,Telefoane,Tablete, Laptop-uri, Gaming,  Aplicații, Unboxing, Diverse, B2B, Suntem pe TV, Alte articole.

Dintre toate telefoanele prezentate am ales pe A5 Smiley, Produs de Allview. Review-ul la el îi aparține lui Marius Călugăru.

A5 Smiley, lansat în martie 2014, face parte din ultima generație de smartphone-uri ieftine și de calitate. Este un telefon cu un design elegant, un display de dimensiuni ideale (4 inch), două camere foto și conectivitate 3G. Este echipat cu funcția Dual sim, ceea ce îl face ușor de utilizat în rețele diferite de telefonie. Datorita procesorului Dual Core de 1,3 Ghz pe 28 nm, aplicațiile pornesc repede, paginile web se încarcă rapid, totul cu un consum redus de energie.

Aplicația Sygic, face din acest telefon un GPS care permite folosirea sa de către automobiliști sau oricine dorește să găsească o adresa sau un traseu optim. „Sygic oferă o interfață modernă, intuitivă şi uşor de utilizat şi ghidare audio şi video de înaltă acuratețe. Aplicația Sygic nu necesita conexiune la internet. Hartile si soft-ul sunt actualizate permanent, în mod gratuit. Ai la dispoziție hărți 3D cu acoperire în întreaga lume. În hărți sunt încorporate puncte de interes precum restaurante, cafenele și atracții turistice, astfel încât nu vei rata nici o locație interesantă.”, spune site-ul Allview.

Pe site-ul TestArea.ro am găsit articole interesante scrise şi de Marius Călugăru, promotorul platformei BlogAwards.
TestArea.ro, Allview și BlogAwards, un trio de valoare. Veniți alături de ei, scrieți despre ei!

Reclame

2 gânduri despre „Cei trei de la răsărit: TestArea.ro, Alview şi BlogAwards

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s