Lidl profund dăunător sănătății! 2


299425_172420392834071_3262590_n

info@lidl.ro

Către Eu
Astăzi la 11:49 AM

Stimate D-le L…………..,

Va multumim pentru mesajul dumneavoastra din data de 09.03.2014 si ne bucuram ca v-ati luat din timpul dumneavoastra pentru a ne impartasi opinia dumneavoastra. Astfel ne ajutati sa ne imbunatatim oferta si serviciile noastre.

Este foarte importanta pentru noi opinia dumneavoastra si dorim ca timpul pe care il petreceti la cumparaturi in magazinul nostru sa vi-l facem cat mai placut. Din acest motiv prezentarea magazinului este foarte importanta.

Ne pare rau pentru neplacerile pe care le-ati intampinat in magazinul nostru din 915400 Oltenita, Blvd. 1 Dec. 1918, 35c si va asiguram ca sesizarea dumneavoastra a fost transmisa persoanelor responsabile pentru ca aceste incidente sa nu se mai repete.

Pentru a putea raspunde sesizarii dumneavoastra¹ am avut nevoie de datele dumneavoastra, astfel cum le-ati completat in Formularul de contact. Conform legislatiei privind protectia datelor cu carecter personal, pentru a putea pastra datele dumneavoastra pe perioada necesara pentru a va transmite un raspuns, este necesar acordul dumneavoastra, respectiv bifarea casutei corespunzatoare ce apare in Formularul de contact.

Menționăm ca datele dumneavoastră se vor sterge din sistemul nostru de solutionarea sesizărilor clienților automat în termen de 30 de zile. Daca doriți ștergerea datelor dumneavoastră mai devreme, va rugam sa ne anunțați. De asemenea, menționăm ca Formularul nostru de contact permite și transmiterea unei sesizări anonime, respectiv prin completarea unor date anonime in rubricile privind mențiunile obligatorii.

Va mulțumim pentru înțelegere si va așteptam cu drag în magazinele noastre!

Cu stimă,

M……….. O…………….
Serviciul pentru clienți
Tel: 0800 89 66 22

S.C. LIDL DISCOUNT S.R.L..
Sat Nedelea, Comuna Aricestii Rahtivani DN 72,
Crangul lui Bot, Km 73+810
107025 Prahova
RO 22891860 J29/3212/2007

 Răspuns la sesizarea mea şi sunt sigur de faptul ca va fi ultimul. Dragi cumpărători de la LIDL România, dacă vreți să fim bătaia lor de joc, cuprați de la ei. Dacă va considerați persoane demne, vă rog răbdați de foame decât să le serviți interesele.

Consultași și   Lidl profund dăunător sănătății!!!!

¹  * Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre Lidl Discount SRL, in calitate de Operator de date cu caracter personal si inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 23143, in vederea solutionarii solicitarii mele, in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor. In acest scop, sunt de acord cu transmiterea datelor personale altor companii din acelasi grup cu operatorul. In functie de scopul solicitarii mele, datele personale vor fi pastrate in conformitate cu termenele prevazute de lege, iar ulterior vor fi sterse la expirarea termenului de prescriptie al dreptului la actiune cu privire la situatia semnalata. Am luat la cunostinta ca potrivit Legii nr. 677/2001, beneficiez de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata cunosc ca am dreptul sa ma opun prelucrarii datelor personale care ma privesc si sa solicit stergerea datelor, adresandu-ma responsabilului pentru protectia datelor printr-o cerere datata si semnata la adresa mentionata la rubrica „Protectia Datelor”. Totodata, declar ca am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare a informatiilor personale asa cum este prevazut la rubrica „Protectia datelor”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.