Cum ai vrea sa te astepte pentru o noapte fierbinte?


Încă din antichitate hainele femeilor erau o modalitate de a le înfrumuseța. Cu toate acestea erau foarte multe restricții în privința acestora. Femeile de la 1800 purtau rochii care nu permiteau să se vadă nici măcar glezna, aveau chiloți lungi, ca niște pantaloni şi de multe ori nici soții lor nu erau lăsați să le privească goale. Nici măcar în dormitor.

Nici începutul de secol XX nu a dus la prea multe schimbări:

Primul costum de baie era prezentat publicului în urmă cu 60 de ani, în cadrul unei prezentări de modă din Paris. O piesă vestimentară atât de cunoscută şi de populară în prezent, costumul de baie nu a fost primit cu braţele deschise nici măcar de modelele care l-au îmbrăcat pentru prima dată, care au fost scandalizate de croiala acestuia, scrie Slate.com.

Chiar dacă a fost prezentat pentru prima  dată în 1946, costumul de baie a fost inventat şi purtat cu mult timp înainte. În secolul al patrulea, gimnastele din Imperiul Roman purtau topuri şi bikini asemănătoare cu cele de astăzi. Sursa Gandul info. Publicat la: 13.08.2011 16:17

După această scurtă creionare a obiceiurilor mai vechi voi reveni la SevenSins să vorbesc despre minunatele ținute care împodobesc trupurile femeilor din ziua de azi. Am cautat si nu m-am putut la nici una! Am luat-o de la capăt şi am zis gata: Halat Maggie, de la Beauty Nigh, simplu și provocator prin ceea ce ascunde sub el nu prin ceea ce dezvăluie. Poate înfrumuseța seara oricărui bărbat ce vine acasă obosit.  Set sexy Felisia stârnește  pofte carnale prin lipsa goliciunii extreme și face ca un bărbat să se străduiască și chiar sa reușească să facă o femeie să se simtă femeie. Set sexy Blush top + shorts este acea ținută albă, diafană care stârnește pornirile noastre lăuntrice și care face ca noi să fim sufletul pereche al lor. SevenSins mi-a amintit de tinerețe! Mulțumesc.

Devino fan-ul paginii SevenSins si descoperi super oferte de Black Friday!

Deutsch: Paris: Eiffelturm und Marsfeld
Deutsch: Paris: Eiffelturm und Marsfeld (Photo credit: Wikipedia)

300x250-copy1

 

4 gânduri despre „Cum ai vrea sa te astepte pentru o noapte fierbinte?

  1. Ai apucat tu acele furouri vaporoase din fir fin de borangic,normal ca ,nu ,ei eu da,deai sti ce senzati tari dau in timpul sexului si cum tine corpurile uscate,da voi sunteti fii poletilenei!

    Apreciază

  2. cum sa facem sa nu mai primesc spammuri ??? Daca continuati in stilul acesta va voi reclama la worpress.com pentru abuz ca sa va suspende contul .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.