Ce mi-aş dori să poarte ea


http://www.tinar.ro/Întotdeauna femeile au fost greu de mulțumit în privința vestimentației. Fac acest lucru pentru a arăta bine în fața noastră, să ne sucească mințile. 🙂 . M-am gândit ce mi-ar plăcea sa poarte ea de la T!NAR.

Rochia cu pliuri in talie este o rochie simplă, distinsă şi care îi scoate în evidența talia sveltă, şi alte forme ale trupului său. Rochia face parte din colecția ”Moja Cut  și este realizata din stofa.

Rochie RZ1104 Negru este o  rochie conica realizata din punto, garnitura din dantela de culoare neagra, decolteu V, mâneca lunga, talia accentuată, decorată cu bandă ripsată și o fundă , lungime medie. Şi aceasta este o rochie simplă, distinsă şi provocatoare în același timp.

La acestea s-ar potrivi de minune un  Set cu SOPHISTIQUEE ALTERNATIVE. Fin, dar strălucitor Colierul şi cerceii acestui set vin să scoată în evidentă valoarea rochiilor dar toate sunt îmbogățite de prezența ei, de trupul ei.

Cum noaptea o petrecem în pat m-am gândit la o Pijama Lady – Roz 17838, lejeră, fină, plăcută privirii, lăsând gândurile să zboare spre alte tărâmuri!

Cetitorule, dacă am reuşit să îţi trezesc interesul: Aboneaza-te AICI la Newsletterul TinaR si afli prima de super oferta de Black Friday TinaR, ca să-ți cumperi la fix piesele pe care ai pus ochii!

http://www.tinar.ro/

Română: George Demetrescu Mirea - Doamna cu ro...
Română: George Demetrescu Mirea – Doamna cu rochie roz (Photo credit: Wikipedia)
English: Carol Popp de Szathmary - Portrait of...
English: Carol Popp de Szathmary – Portrait of Elena Cuza. Owner: National Library of Romania. Română: Carol Popp de Szathmary – Elena Cuza în rochie cu crinolină, portret în picioare. Pe verso-ul fotografiei încadrat de medaliile obţinute de fotograf se află textul de prezentare: „Charles Szathmári. Peintre et Photographe de la Cour de S.A. LE PRINCE REGNANT des Principautées unies Roumaines”. Format carte-de-visite. Deţinător: Biblioteca Naţională a României. (Photo credit: Wikipedia)
Română: Anton Chladek (1794 - 1882) - Portret ...
Română: Anton Chladek (1794 – 1882) – Portret de femeie cu rochia albastră, ulei pe pânză, Muzeul Naţional de Artă al României, Bucureşti. (Photo credit: Wikipedia)

300x250-copy1

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.