Braşov versus Viena. Cine este mai tare?


Multi  au început să considere orice activitate sau interventie medicala facuta în strainaătate ca una mai profesionistă. Ei bine va invit să faceți o comparație între spitalele din Viena și Clinicco Brasov.

De ce Brasovul nostru este mai tare decât Viena lor?: Pentru ca fetele noastre sunt mult mai frumoase decat ale lor? DA ; Pentru ca orasul nostru este mult mai sportiv decât al lor? DAPentru ca la noi s-a desfasurat un eveniment olimpic pentru tineri (FOTE 2013)? ; Pentru ca Organizatia Mondiala a Sanatatii a nominalizat un spital in Brasov in 2013 la titlul de CEL MAI CURAT DIN EUROPA?DA.

La Viena sunt spitale și specialiști extraordinari unde ajung cei cu bani, recte Băsescu sau Teo, sau….

La Brașov este Clinicile Icco Brasov Clinica românească unde medicii vorbesc românește, iar calitatea actului medical este la fel de ridicata ca în Viena, cu prețuri mult mai mici ca la Viena.

Este mult mai aproape decât Viena, pentru orice român, nu trebuie sa dai “atenții” la nimeni din spital, fără costuri suplimentare. Doctorii noștri sunt mai buni decât ai lor, iar spitalul nostru de  cardiologie CLINICCO este mult mai bun decât spitalele lor? Foarte mulți români cu bani se duc sa se opereze de inimă  la Viena, fără să știe ca la noi, în România, Clinicco este o opțiune mai bună.  Faptul că te simți acasă când ieși dintr-o operație dificilă, în jurul tau nu se aude alta limba străina, contribuie la consolidarea unui bun tonus, la o recuperare mai rapidă!

In plus, dai o sansa doctorilor buni din Romania sa nu plece din tara. Clinicco are 20+ doctori angajati full time, fiind cei mai buni! Asa ca, de ce sa nu alegi Brașovul? Pentru ca la unele lucruri, noi chiar suntem mai buni decat ei!Sigur în acest spital cu acesti doctori suntem mult mai buni ca ei!

Daca ai probleme cu inima, vino la Clinicco Brasov.

English: User:Deadstar's own picture of the ma...
English: User:Deadstar’s own picture of the main square in Brasov, Romania, taken in May 2004. (Photo credit: Wikipedia)
Brasov, Piata Sfatului
Brasov, Piata Sfatului (Photo credit: Wikipedia)

Shirt badge/Association crest

Related articles

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.