O casă căreia să-i spui “acasă”


Confort City Image00006   Confort City Image00002

Confort City, complexul rezidențial cu 12 blocuri și 1.680 de apartamente, de pe Splaiul Unirii, este loculideal în care să te întorci după fiecare zi agitată. Aici, fiecare membru al familiei tale va găsi tot ceea ce are nevoie pentru o viață armonioasă și liniștită. Copiii, cei mai importanți oameni din viața ta, se vor putea bucura de un mediu sigur, lipsit de riscuri și conceput cu atenție la fiecare detaliu. Centrul de creștere si îngrijire a celor mici, precum și locurile de joacă din ansamblu elimină orice grijă legată de programul celor mici.

Cumpărăturile pe care tu sau soția ta le vreți făcute cât mai repede își vor găsi rezolvarea tot în Confort City. Pentru că magazinele amplasate chiar la parterul blocuriloe din complex vă stau deja la dispoziție cu o ofertă bogată.

Îți dorești ca mașina ta să fie în siguranță și nu vrei emoții legate de locul de parcare, indiferent de ora la care te întorci acasa. În Confort City, parcarea dispune de locuri la suprafață și subterane, suficiente pentru toți locatarii interesați. Alegerea este doar a ta! Mai mult, vizitatorii au la dispoziție propria parcare, în care primele două ore sunt gratuite.

Toată familia are nevoie de o zonă liniștită și ferită de agitație, dar cu mare potențial de expansiune. Cartierul de vile din vecinătate, a cărui construcție a început deja, precum și perspectiva construcției unui mall maresc potențialul de expansiune a zonei.

Distanța scurtă până la piața Unirii poate fi parcursă în doar 20 de minute cu mașina, iar cu atobuzul, în doar o jumătate de oră. Accesul către viitoarea ta casă este încă un motiv pentru care vei uita de griji. Stația de autobuz a liniei 223, amplasată de RATB  în imediata vecinătate a complexului aduce complexul Confort City mai aproape de oraș ca oricând.


Cheltuielile unei locuințe în Confort City trebuie să fie minime, așa cum îți dorești. Nimic mai simplu, datorită construcției impecabile din punctul de vedere al durabilității și a eficienței energetice, la care se adaugă contorizarea individuală a costurilor fiecărui apartament. Imobilele deja ocupate se află în administrarea asociațiilor de proprietari, iar până la ocuparea completă a ansamblului, dezvoltatorul se va ocupa de blocurile care încă mai așteaptă locatari.


Dintre tipurile de locuințe oferite, poți începe cu garsoniera ce oferă un spațiu util de 34,76 mp și terasă de șase mp, disponibilă la un preț de 21.900 euro fără TVA. Apartamentele cu două camere oferă suprafete utile cuprinse intre 43,68mp si 64,48 mp cu terase de 6 sau 16 mp, la preturi intre 34.900 și 47.900 euro fără TVA.

Familiile cele mai numeroase se vor putea bucura de cele două tipuri de apartament cu trei camere, ce oferă 89,83 sau 92,04 mp de spațiu util și o terasă de 6 sau 14,55 mp, cu dublu acces, la un preț de 72.000, respectiv 74.000 de euro, fără TVA. Mai mult, întocmirea dosarului bancar va cădea în sarcina reprezentanților Domus Stil.

Există și variante de finanțare flexibile pentru cei care nu sunt eligibili din punct de vedere bancar, dezvoltatorul punând la dispoziția potențialilor clienți varianta de tranșe. Un avans de 30% va asigură un loc în Confort City, cu o plată a diferenței pe o perioadă de zece ani, iar pentru achitarea integrală este disponibilă o ofertă personalizată. Mai rămâne doar să te grăbești. 90% din locuințele Confort City sunt deja ocupate!

 

Un gând despre „O casă căreia să-i spui “acasă”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.