Siguranta pentru acasa


Cisnădie fortified church: Build by the Transy...
Cisnădie fortified church: Build by the Transylvanian Saxon comunity from Cisnădie and serving as a defence outpost for the comunity and valuable goods against various atacks from turks (Otoman Empire) and others. Picture shows the entrance gate, built with murder holes(on the sides) and construted in such horisontal and vertical degrees that cannon/artilery fire directed at the gate (no matter the point or angle) will hit eighter in the ground or in the wall (but won’t hit the interior). (Photo credit: Wikipedia)

De obicei o casa mare si cu o curte frumos amenajata va atrage ca un magnet hotii sau spargatorii, care vor studia cu grija zona si obiceiurile proprietarilor, astfel incat sa afle care este momentul optim sa dea o spargere.

De aceea este necesara instalarea unui sistem de securitate al proprietatii, dotat cu camere si de ce nu, chiar si cu videointerfon la poarta. In acest fel persoanele din casa si proprietatea sunt cu adevarat protejate de patrunderea oricarui intrus.

Camerele de monitorizare video trebuiesc sa fie fie amplasate astfel incat sa poata curinde in raza lor de actiune oricare zona a proprietatii, pentru a conferi siguranta necesara. Chiar daca proprietarii lipsesc de acasa, in cazul in care cineva incearca sa intre prin efractie, camerele video vor inregistra si stoca imaginile, ce ulterior, vor ajuta politia sa identifice raufacatorii.

Consider ca cele mai performante sisteme de securitate si monitorizare a proprietatii trebuie sa aiba camere video ingenios camuflate, astfel incat hotii sa nici nu realizeze faptul ca au fost inregistrati. Au existat situatii in care spargatorii au purtat cagule si imaginile inregistrate nu au putut fi folosite la identificarea lor.

 

 

 

Recomand sistem de alarma de la Ultramaster si alarme gsm de la Ultramaster.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.