Blog Friday. Doar 7 zile in care te mai poti inscrie la Blog Friday 2013 – competie dotata cu premii de peste 15000 lei!


 BlogAwards organizează campania Blog Friday 2013 in colaborare cu SEO monitor,agenția  anului 2012 in e-commerce. Valoarea premiilor totale ale campaniei Blog Friday 2013, la care se poate inscribe orice blogger care îndeplinește condițiile minime de participare, depășește suma de 15000 lei! Te mai poți înscrie în competițiepana pe 26 Octombrie, la ora 23:59.

Campania Blog Friday 2013 se desfășoară în mai multe etape, conform următorului calendar:

1.     Etapa de înscriere a bloggerilor participanti: 11 Octombrie – 26 Octombrie.

2.     Campania propriu-zisa (28 Octombrie – 29 Noiembrie)

3.     Jurizarea campaniilor de catre fiecare sponsor în parte (2-6 Decembrie)

4.     Gala de decernare a premiilor (in săptămâna 8-14 Decembrie) – Participarea la Gala Blog Friday 2013 este optionala

 

Campania propriu-zisa se desfășoară in perioada28 Octombrie – 29 Noiembrie. Bloggerii participant vor fi invitați sa scrie mai multe articole pe diferite teme, aflate în strânsa legătura cu ofertele de Black Friday 2013, stabilite de sponsorii campaniei.

In cadrul campaniei Blog Friday 2013 se vor desfasura mai multe campanii individuale, la care bloggerii vor putea participa la fel ca la celelalte campanii BlogAwards. Principala diferenta este ca participantii la campania Blog Friday 2013 vor putea castiga atat premiile fiecarei campanii in parte (premii constand in vouchere in valoare totala de 1000 lei pentru fiecare campanie), cat si premiile in bani (fondul de premiere va fi de minim 500 Euro), oferite celormai creativi bloggeri (cei care participa la toate campaniile Blog Friday 2013 si care voravea cea mai mare medie la final vor primi premii aceste premii).

Mecanismul de jurizare este foarte simplu:
Sponsorii vor avea la dispozitie 5 zile pentru a juriza toate articolele participante. Pentru fiecare campanie in parte se voralege primele 10 articole cu cea mai buna promovare peretele reţelelor sociale (Facebook shares, Facebook likes, Google Plus, Twitter, contorizate cu 
http://www.sharedcount.com/). Din aceste 10 articole, sponsorul va alege cele mai bune 5 articole (clasate de la 1 la 5). Primele 3 locuri vor primii vouchere (sau contravaloarea acestora in bani) dupa cum urmeaza: Locul 1 – 700 RON, Locul 2 – 200 RON silocul 3 – 100 RON. Pe lângă vouchere, primele 5 locuri vorprimi puncte de la 1 la 5 care vorcontribui la punctajul final. Punctele se vor aduna la final de la fiecare campanie iar bloggerul cu cele mai multe puncte stranse la toate campaniile va primii un premiu de 500 E (sau mai multe premii de aceeasi valoare).

In curand, peBlogAwards.ro, vor fi făcute publice numele primilor sponsori ai campaniei Blog Friday 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.