Dezvoltă-ți propriul stil vestimentar


 

 

            Persoanele care poartă haine în funcție de un anumit stil vestimentar gândit chiar de ele se remarcă și ies în evidență. Stilul lor atrage atenția și provoacă de foarte multe ori invidia doamnelor. Nu orice femeie este capabilă să adopte un stil vestimentar propriu, unul care să li se potrivească siluetei și personalității. Multe femei preiau stilul vedetelor sau copie preferințele vestimentare ale anturajului.

            Adoptarea unui anumit stil personal nu este o acțiune care se desfășoară peste noapte, acesta este un proces de durată care presupune asumarea unui anumit stil în funcție de personalitate.  A adopta un anumit stil vestimentar nu înseamnă a face modificări superficiale în garderobă, înseamnă a înțelege care este tiparul vestimentar care te definește și a îl adopta în toate circumstanțele.

            Persoanele care se remarcă printr-un stil vestimentar unic au o personalitate puternică care iese în evidență și care atrage atenția persoanelor din jur.  Acestea știu să își pună în evidență avantajele și să mascheze defectele prin hainele și accesoriile potrivite.

Iti sugerez sa folosesti body modelator glittio

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s