VIP Obsession!


Interzis sub 18 ani :)
Interzis sub 18 ani 🙂

Salonul de masaj VIP Obsession!  Este destul de delicat și tentant  subiectul, asa ca am pus acel semn de interzis sub 18 ani.

Nu am fost niciodată într-un salon de masaj erotic  şi sigur că aş fi curios să văd şi eu cum este într-un astfel de loc. Documentându-mă mai bine şi chiar sunând la salonul de masaj VIP Obsesiune! Am aflat că  salonul VIP Obsession este deschis non stop, oferă servicii atât pentru bărbați cât și pentru femei sau cupluri, iar serviciile pot fi comandate atât în locația salonului cât și în camera de hotel sau la domiciliul clienților.  Ca valori ale acestu salon sunt  Masaj Erotic Seriozitate, Rafinament, Discreție.

Când este vorba de erotic massage, când este cineva care nu a călcat pragul unui astfel de salon, acesta poate să își imagineze o mulțime de lucruri.

În cadrul tipurilor de masaj exista şi THE WILD VIP OBSESSION. Iată o parte din descrierea făcută pe site acestui tip de masaj

Putina neliniște, un amestec senzual ne mai încercat înainte compus din mișcări sălbatice. Cea mai inovativa experienta în materie de erotism care ridica plăcerea pana la cel mai înalt nivel al suportabilității, bătăi nebunești ale inimii, un cocktail ce iți îmbată simțurile. Acest serviciu este una din cele mai interesante piese din puzzelul colecției VIP Obsession. VIP Obsession prezintă acest serviciu doar clienților fideli.

THE SPECIAL VIP OBSESSION este şi el un tip de masaj  a cărui descriere te îndeamnă să le calci pragul iată iar un fragment din descrierea sa:
Pentru a fi pe placul tuturor clienților pachetul de masaj erotic VIP Obsession Special este disponibil în patru durate: 60min, 90min, 120 min și 180min.
Disponibil acum pentru doamne, domnișoare și domni!
Eliberează-ţi sufletul, închide ochii…

E foarte tentantă toată oferta salonului, dar sigur nu este pentru unul ca mine. E o ofertă tentantă și atât.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s