Franţa mai puţin permisiva cu ţiganii români!


article-2432217-1825A2B600000578-1_306x423

„Valls despre romi: „Noi nu suntem aici pentru a-i primi” este titlul de pe site-ul BFMTV în care se vorbește despre atitudinea Ministrului de interne francez.

http://www.bfmtv.com/video/bfmtv/politique/manuel-valls-roms-il-ne-faut-ni-discriminer-ni-se-voiler-face-25-09-148326/

Nu trebuie făcute nici discriminări nici să închidem ochii referitor la situația romilor din Franța , a subliniat Manuel Valls  miercuri dimineață, la RMC și BFM .TV .

Invitat de  Jean – Jacques Bourdin , ministrul de Interne a reiterat remarcile sale controversate cu privire la romi făcute cu o zi înainte . ” Romii trebuie să se întoarcă  în Bulgaria sau România „, a reiterat, argumentând: „condițiile de sănătate și siguranță” pe care le au în  tabăra locuite  de romi din Franța nu sunt satisfăcătoare. Pentru cei care găsesc poziția sa nu  prea potrivită pentru un socialist, el răspunde: „A fi de fii stânga înseamnă a refuza mizeria,   a refuza mahalale cu familii înghesuite ( … ) a fi de stânga este a refuza  exploatarea  sărăcie și a copiilor ( … ) de către mafie.”

Ministrul de Interne francez consideră că nu există nicio altă alternativă decât aceea de a ” demonta taberele ” înainte de ” expulzarea ” a romilor . De asemenea, el a criticat ideea de a da cate 300 de euro la întoarcerea în România sau Bulgaria„,care a încurajat reîntoarcere lor ” Noi nu suntem aici pentru a primi acești oameni „, a repetat acesta. Mai multe în articolul menționat și în filmele de la link-urile de jos.

http://www.bfmtv.com/video/bfmtv/politique/manuel-valls-repond-a-montebourg-roms-25-09-148338/

http://www.bfmtv.com/video/bfmtv/politique/roms-valls-assume-propos-29-09-149206/

http://www.bfmtv.com/video/bfmtv/politique/manuel-valls-roms-nous-ne-sommes-pas-accueillir-populations-25-09-148330/

http://www.bfmtv.com/video/bfmtv/politique/manuel-valls-nous-navons-pas-vocation-a-accueillir-toute-misere-monde-25-09-148332/

http://www.bfmtv.com/video/bfmtv/politique/delinquance-la-progression-nombre-ressortissants-roumains-mis-cause-est-tres-significative-29-09-149238/

Ca o concluzie a celor prezentate mai sus pot spune ca francezii nu mai vor gunoaiele noastre. Vorbesc din experiența proprie. Știu familii care lucrează la negru în Spania şi primesc și alocație de la statul spaniol. Demolează clădiri și recuperează materialele refolosibile, caută prin gunoaie, fură şi cerșesc, iar când se întorc în România construiesc palate. I-am întrebat de ce nu lucrează la sere sau în altă parte cu acte în regulă. „Bre munca nu-i de noi!”

Şi încă ceva în Olanda am fost jefuit de ţigani români!

2 gânduri despre „Franţa mai puţin permisiva cu ţiganii români!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.