Apocalipsa: end omenirea 1 octombrie 2013?


Apocalipsa la 1 octombrie. Cometa ISON lovește Terra? Cu acest titlu apare  în ziarul ziua news.ro acest articol, semnat de Anamaria Cadiș .

Poziţia orbitală a cometei ISON la 11 decembrie 2013 după periheliu.
Apocalipsa! Poziţia orbitală a cometei ISON la 11 decembrie 2013 după periheliu.

Adepții teoriei conspirației susțin că Agenția Federală pentru Gestionarea Dezastrelor din SUA (FEMA) a început în ultimele săptămâni o colectare intensă de alimente și provizii necesare supraviețuirii populației deoarece cometa ISON va lovi planeta noastră ceea ce va duce la un adevărat dezastru. Întrucât produsele au fost cerute pentru data de 1 octombrie 2013 se estimează că de marți se așteaptă să înceapă Apocalipsa.

Potrivit presei americane, FEMA a solicitat companiei My Patriot Supply, un furnizor angro de rezerve de alimente provizii de alimente și apă în valoare de 14,2 milioane de dolari, care să fie livrate până pe 1 octombrie 2013.

Odată apărute în presă aceste informații au început să se inflameze spiritele, pe site-urile cu teorii conspiraționiste a început să se vorbească despre o posibilă Apocalipsa care va începe după data de 1 octombrie și despre care Guvernul SUA are cunoștință.

Se vehiculează în principal două teorii: cea a cometei ISON, care ar putea lovi Terra și cea a unei pandemii de proporții.

Teoria cometei ISON presupune ca una dintre cele mai mari comete care străbat sistemul nostru solar și despre care se așteaptă să apară pe cer la sfârșitul acestui an, va lovi Terra și va produce pagube uriașe. despre această cometă s-a spus că este atât de puternică, încât în momentul în care va apărea pe cer va eclipsa luna, sau că ar fi de fapt o navă spațială datorită formei triunghiulare pe care o are.

În ceea ce privește a doua teorie, „Armaghedon” este vorba de o posibilă pandemie care să ducă la decesul unui…….continuarea aici

Aceste zvonuri, de multe ori nefondate vor să acopere alte probleme ce pot genera acțiuni violente. Acum ce se pregătește?

2 gânduri despre „Apocalipsa: end omenirea 1 octombrie 2013?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.