Dale si pavaje


Din ce în ce mai populare, dalele și pavajele nu sunt doar un trend ci o opțiune utilă și durabilă pentru personalziarea propriului spatiu.
In România lucrurile sunt departe de statisticile din Europa, dar propretarii de case au început să îmbrațiseze avantajele acestei noi tehnici de construcții, odată cu dorința de a se bucura de un spațiu în aer liber, relaxant și util.

Disponibil intr-o gama destul de variata de culori, forme si preturi, pavajul reprezinta de cele mai multe ori alegerea cea mai potrivita atunci cand vine vorba de gradinii sau aleile din curte.
Cu toate acestea, inainte de a trece la pavare va trebui sa incerci sa faci niste calcule destul de precise pentru ca numarul de dale sa iti ajunga pentru pavarea intregii suprafete in asa fel incat sa nu existe discrepante de culori sau forme.
Avantajele dalelor sunt insemnate. De la montarea rapida si destul de usoara a acestora, diversitatea formelor de pavele piatra si modele dale si pana la rezistenta la inghet si durabilitate in timp – toate se incadreaza perfect in schitele unui pavaj de calitate.

Va recomand pavele piatra si modele dale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.