Locuri pentru sporturi de iarna


În Europa, exista câteva tari în care se poate schia în timpul iernii: Austria, Franța, Italia, Elveția, și, bineînțeles, tara noastră. În câteva dintre aceste tari, pasionații sporturilor de iarna pot găsi zăpadă și în restul anului, mai ales în zonele montane înalte. Cei care vor sa facă schi, snowboard sau schi extrem aleg de cele mai multe ori Austria, Franța, Italia și Elveția. Însa pentru cei pasionați de astfel de sporturi din tara noastră, nici stațiunile montane românești nu sunt destinații de ignorat. Mai ales ca multi turiști din străinătate vin pentru a încerca zăpada de pe pârtiile românești. Cei care aleg România, cauta mai ales pârtiile de la Sinaia, Predeal, Poiana Brașov, Bâlea, Bușteni și Azuga, locații recunoscute și pentru faptul ca sunt găzduite de stațiuni turistice montane cunoscute. O alta destinație preferata de pasionații de sporturi de iarna din tara nostra este Predealul, acolo unde exista mai multe pârtii unde se pot practica ski, snowboarding, săniuș, ski extrem, patinaj.

Daca doriți să vă bucurați de vacanță puteți lua  abonament la escalada şi apoi curs fotografie Smartexperience  pentru a imortaliza momentele plăcute ale vacanţei.

Deutsch: Poiana Brașov / Schulerau, Siebenbürg...
Deutsch: Poiana Brașov / Schulerau, Siebenbürgen, Rumänien. Română: Poiana Brașov / Schulerau, Transilvania, România. (Photo credit: Wikipedia)
Particip la campaniile Blog awards
Particip la campaniile Blog awards

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s