Cum să îţi cumperi un telefon cand nu ai bani suficienţi


Vreau să îmi cumpăr un smartphone deoarece ma ajuta în afacerea mea și pot să îl folosesc și pentru rețele sociale și distracție.

Deoarece nu am banii necesari, m-am gândit sa caut pe net o oferta de credite rapide online.
Când îți cumperi un smartphone trebuie s
ă ții cont de mai multe aspecte:
Considerat „inima” telefonului, procesorul determina capacitatea lui de a executa anumite comenzi, cum ar fi rularea aplicațiilor.

Un procesor puternic are un impact major asupra performantelor dispozitivului, astfel că trebuie să iei în considerare anumiți parametri, cel mai important fiind frecvența. Cu cat e mai mare, cu atât telefonul va funcționa mai bine.

În plus, numărul nucleelor integrate (denumite „core”, în limba engleza) te poate ajuta sa îți faci o idee și mai buna despre capacitatea procesorului.

Calitatea camerei foto a unui smartphone depinde de foarte multe variabile. Deși ai putea crede ca, cu cat are mai multi megapixeli, cu atât e mai buna, lucrurile nu stau chiar asa.

Degeaba ai un telefon care poate face o mulțime de lucruri interesante, dacă bateria se descarca după câteva ore de funcționare.

In consecință, înainte de a merge la cumpărături, trebuie sa te interesezi (pe site-ul producătorului sau pe cel al operatorului) ce autonomie are bateria in stand-by, cate ore poate funcționa telefonul dacă asculți muzica, te uiți la filme sau când efectuezi apeluri.

Problema este ca eu nu am momentan banii necesari sa cumpăr un astfel de telefon asa ca o sa caut pe net oferte credite, o oferta de credite rapide online.

4 gânduri despre „Cum să îţi cumperi un telefon cand nu ai bani suficienţi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.