Floria, veniți de luați flori!


Floria, este deja o marcă cunoscută iubitorilor de frumos, celor ce au în ei o doză de romantism. Flori se oferă oricând simți nevoia de a exprima ceva, fie recunoștință, fie iubire…

E drept că sun femei care spun : „Mai bine aduceai două kile de cartofi”, dar majoritatea își doresc o floare, un gest romantic.

Mai există și alt gen de bărbați care oferă buchete mari de flori când se întorc de la o ședință prelungită, și pentru a masca mirosul parfumului străin.

Floria este un magazin online și nu numai, care acoperă întreaga varietate de cereri. Pentru un gest romantic găsiţi aici şi ursuleţi de pluş.

de multe ori s-au destrămat cupluri pentru că el nu a ştiut să ofere o floare sau un buchet. Ei bine eu am rămas uimit de varietatea de flori ce le găsești aici. Iată gama propusă pe pagina site-ului:SpecialTRANDAFIRIORHIDEE  LALELE  GAROAFE  IRISI  CALE ALSTROEMERIIFREZII  CRINI CRIZANTEME GERBERAANTHURIUMRosa  Flori de sezon Aranjamente florale Plante viiPentru NUNTA ABONAMENTE

Dar nu toate lucrurile sunt roze cu acest magazin. Am vrut să comand un buchet la ei, dar transportul până la Oltenița, m-ar fi costat aproximativ 180 lei, iar buchetul 120 lei., taxa de curierat fiind de 3 lei/km. Şi încă ceva care mă miră. Operatoarea pe care am întrebat-o, cînd i-am spus de Olteniţa, localitate unde vroiam să primesc coletul m-a întrebat: „în care judeţ, Satu Mare?”

Cu toate acestea, oferta este aşa de „apetisantă” în ceea ce privește oferta de flori, dar și aranjamentul floral care se face, mai mult decât profesionist, voi încerca să mă sui în tren şi să merg la Bucureşti pentru a cumpăra un buchet de la ei.

Ce am scris despre ei, mai puțin laudativ nu este decât o modalitate prin care le atrag atenția la unele deficienţe,

pentru a remedia problemele. Aşa că veniţi de luaţi …flori de la:

logo

Anunțuri

Un gând despre „Floria, veniți de luați flori!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s