Victor Cojoacă redivivus la Olteniţa


Victor Cojoacă a fost un primar în Oltenița prin anii ’80 care a făcut în față primăriei grădină de zarzavat. Era un mod de a se răzbuna pe Olteniţeni, că au parcul frumos din faţa primăriei. Nu ştiu de ce conducerea actuală încearcă să strice ce este făcut în Olteniţa şi să înlocuiască cu alte lucruri care înseamnă bani. Şi de bani ar fi nevoie la spital, la uzina de apă, la controlul efectivelor de câini comunitari,  dar unde n-ar fi nevoie. Prima investiție făcută în Olteniţa a fost sensul giratoriu de la primărie. Ea a anulat o altă investiţie, deja făcută, pentru care se cheltuiseră deja nişte bani şi care nu se amortizase.

A urmat altă investiţie cea a distrugerii spaţiului verde din faţa primăriei. „Gazonul” şi gardul viu pus de pe vremea când a fost construită noua primărie, au fost desfiinţate pentru a face faţă la noi cheltuieli pentru ….ştim noi cine?!!!

Pentru plantarea unor puieți care să înlocuiască gardul viu de pe bulevardul Republicii, s-au cheltuit niște bani în vechea legislatură. Acum aceștia au ajuns la gunoi, scoşi de oamenii, aceeași care i-au pus, dar la ordinul altui primar.

În zonele verzi de pe străzi, din faţa blocurilor au fost montaţi robineţi pentru ca să fie udată iarba. Dacă nu venea bura de ploaie de zilele trecute, nu mai exista gazon. Economie la sânge pentru cetăţeni, dar hai să facem o casă de cultură de milioane de euro. Nu neg necesitatea acesteia dar mi se pare mai importantă acum sănătatea oamenilor, spitalul, apa,etc

După alegeri a fost urgent desprins ECOSAL de primărie, unde serviciul era deservit de 3-4 funcționari, acum ajungându-se la un număr de peste 40  plus ceilalți care într-adevăr sunt indispensabili, şi lucrează pe teren. Nu ştiu cum singuri care au dat prime într-un cadru mediatizat au fost cei de la Ecosal!

Dar ştirea care m-a mirat este că cei de la Ecoaqua n-au luat salariul de o săptămână. Ştiu că acolo sun cheltuieli mari cu energia, dar sunt probleme şi cu asigurarea calității apei. Oare nu trebuie făcut ceva şi de primărie, chiar dacă nu este în administrarea primăriei?

În continuare vă invit să priviți un film care pamflet cu o parte din mărețele realizări ale actualei echipe de conducere de la primărie.

3 gânduri despre „Victor Cojoacă redivivus la Olteniţa

  1. Prin această sentinţă, instanţa îl obligă pe primarul din Sfântu Gheorghe să înlocuiască indicatoarele informative trilingve amplasate în municipiu, cu indicatoare în care denumirea în limba română a obiectivelor de interes local să fie inscripţionată deasupra denumirii în limbile maghiară şi engleză. Totodată, îl obligă pe edil la înlocuirea instrucţiunilor redactate pe aparatele de taxare din parcările auto aparţinând municipiului Sfântu Gheorghe, precum şi a programului electronic care tipăreşte tichetele de parcare, astfel încât să fie realizate mai întâi înscrierile în limba română, apoi traducerile în limbile maghiară şi engleză.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.