Iubim animalele


Română: Anexă gospodărie ţărănească din satul ...
Română: Anexă gospodărie ţărănească din satul Pria, judeţul Sălaj. Anexa este formată din trei încăperi: 1: grajdul care este o bucătărie de vară; 2: poiata locul unde sunt adăpostite animalele şi 3: şura, cea care le desparte pe celelalte două, este locul unde se depozitează furajele şi uneltele agricole. (Photo credit: Wikipedia)
Predeal Murals5
Predeal Murals5 (Photo credit: Wikipedia)
Fiecare iubitor de animale isi alege tipul de animal care-i place cel mai mult sau cu care crede ca se va intelege cel mai bine.
Nu toata lumea iubeste sa aiba un caine sau o pisica. Sa nu mai vorbim de rozatoare.
Multi prefera insa sa aiba in casa pasari, fie ca vorbim de papagali, perusi sau alte tipuri de pasari de companie. Foarte importat este ca pasarea pe care vrei sa o cumperi sa aiba un loc special amenajat. Nimeni nu tine astfel de pasari in spatii care nu sunt special destinate.
Pentru cei care au indemanarea necesara, confectionarea unei colivii nu este un lucru prea dificil de realizat. Mai ales ca sa-ti pui amprenta personala te face sa te simti mandru de ce ai realizat. Daca dispui de bani suficienti, ii poti cumpara pasarii tale o colivie dintre cele mai diverse si frumoase modele. Daca nu ai banii suficienti, poti achizitiona o colivie de la un second-hand. La urma urmei, important e ca pasarea pe care o tii in casa sa aiba suficient saptiu si sa aiba conditiile necesare pentru a duce o viata linistita.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s