Apartamente in Bucuresti


Cauti un apartament in Bucuresti? Ei bine, in acest articol va voi atrage atentia asupra unor oportunitati cel putin interesante pentru cei care nu sunt din Bucuresti si doresc sa inchirieze o locuinta intr-una din zonele accesibile, ca pret, ale capitalei. Va recomand apartamente in zonele Baneasa si Floreasca.

Preturile au devenit, cel putin de la o vreme, mult mai accesibile iar ofertele sunt foarte bogate. Am cativa prieteni care au apelat la oferta celor de la Goldenkey si sunt foarte multumiti. Daca ai o familie si nu dispui de un buget prea generos, atunci aceasta este cea mai buna alegere. Daca aveti o familie cu mai multi copii va recomand un apartament cu 4 camere, pentru ca cei mici sa aiba mai mult spatiu la dispozitie. Puteti gasi si duplexuri, care ofera camere pe mai multe nivele. Acestea au o suprafata totala de 270 mp, mai mult decat suficient pentru o familie cu 2 sau 3 copii.

Apartamentele cu 4 camere sunt compuse dintr-un living spatios, bucatarie complet echipata, toaleta pentru oaspeti, 3 dormitoare si baie.

Alegeti din bogata oferta de apartamente de inchiriat Floreasca Goldenkey si apartamente de inchiriat Baneasa Goldenkey.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.