Jucarii LEGO


Ce poti face cu piese de lego? Adevarate opere de arta! Este fascinant sa vezi cum din bucatele mici de plastic, care se imbina intre ele, pot lua nastere adevarate capodopere: un oras in miniatura, un castel, o sectie de politie sau un departament de pompieri. Este fascinant sa vezi ce poate face imaginatia si indemanarea unei persoane.
Fiul meu este inebunit dupa lego city. De cate ori primeste un set nou nu il mai intereseaza nimic altceva. Nici desenele animate, nici jocurile pe calculator, nimic nu mai conteaza, in afara de a reusi sa monteze piesele conform instructiunilor. Si da dovada de multa perseverenta si rabdare cand face asta!
Ce ma fascineaza pe mine la el este faptul ca dupa ce termina de construit totul, cu multa rabdare, demonteaza piesele si incepe sa faca altceva din ele, caci este curios sa vada ce altceva se mai poate realiza din acea gramada de lego. De exemplu, ultima masina de pompieri din setul de lego city s-a transformat intr-o motocicleta “tunata” si un avion. Interesant, nu?
Consider ca este unul dintre cele mai creative jocuri care s-au fabricat vreodata!

Recomand lego si lego city.

Un gând despre „Jucarii LEGO

  1. Este un joc minunat care dezvolta imaginatia micutiilor nostri, e foarte placut sa vezi bucuria din ochii lor de cate ori realizeaza ceva nou din aceleasi piese LEGO.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s