MAI la munca, în luptă cu nămeţi!


MAI si drumarii la muncă! foto agerpress
MAI și drumarii la muncă! foto agerpres

MAI: opt drumuri naționale şi 20 de drumuri judeţene rămân închise potrivit AGERPRES

Fenomenele meteo din ultimele 24 de ore continuă să creeze probleme în judeţele Botoşani şi Suceava, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în cele două judeţe menţinându-se închise tronsoane din opt drumuri naţionale şi 20 de drumuri judeţene.
“Structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în toate situaţiile care au reprezentat urgenţe din punct de vedere al salvării persoanelor blocate pe drumurile afectate de căderile de zăpadă şi viscol”, se precizează în comunicatul remis sâmbătă AGERPRES.
Sâmbătă, la ora 11,00, aproximativ 50 de persoane blocate pe DN 17A în judeţul Suceava au fost adăpostite în localitatea Băcăuţi, toate aflându-se acum în afara oricărui pericol.
Oficialii MAI susţin că, “în condiţiile menţinerii vântului puternic care viscoleşte zăpada, intervenţia pentru deblocarea segmentelor de drumuri naţionale şi judeţene din Suceava şi Botoşani este îngreunată.
Potrivit comunicatului de presă, 60 de localităţi nu au energie electrică din cauza avariilor produse la reţelele electrice.
În ultimele 24 de ore, efectivele MAI au acţionat pentru înlăturarea fenomenelor meteo periculoase cu peste 800 de angajaţi din Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

sursa AGERPRES

Schimbările climatice din ultimul timp dovedesc o schimbare a climei. În orice caz timpul se schimbă, dar oamenii se adaptează mai greu la ele. Până unde şi când vom suporta aceste schimbări vor vedea urmașii noștri. Pe lângă unele cicluri de evoluție a vremii, şi noi oamenii o forţăm să caute să se repare, o atacăm cum n-a fost atacată nicicând! Mai Marii lumii fac declarații, spun vorbe mari însă continuă să otrăvească mediul ca la Roşia Montană. Apelăm la armată şi trupele MAI pentru a ieși din astfel de situații ca aceste zăpezi târzii, deci apelăm la forță pentru a ne apăra.

Şi mai spunem că natura este rea!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.