Cum ne alegem mobilierul?


Atunci cand vine vorba de aranjarea unui apartament, trebuie sa va ganditi si la accesorii. De exemplu, cutiile si cosurile decorative pot fi piese importante si pot depozita bijuterii sau alte produse, precum hainele. De recomandat sunt cutiile metalice sau cele din ceramica. Se folosesc imprimeurile, mai ales cele florale. Pot fi folosite si produse spectaculoase, precum cuferele sau geamantanele, care pot fi pictate sau imbracate cu un material textil sau cu un autocolant.

Mobila este la randul sau foarte importanta. Alegerea unei mobile in nuante deschise, de preferat alb, cu un aspect invechit, este destul de inteleapta. Patul poate fi realizat din metal sau poate fi un pat de inspiratie baroca.

Paleta cromatica poate fi compusa din culori pastelate, delicate: alege rozuri pale, bejuri, tonuri de alb, verde pastelat, culoarea oului de rata, lavanda, lila. Combina imprimeurile: alatura motive florale dungilor supradimensionate, carourilor sau patternurilor inspirate din natura.

Poti opta si pentru mobilier cu pret accesibil, cuprins intre 700 – 1500 lei. Vei gasi foarte multe produse in aceasta gama de pret, mai ales dormitoarele standard care pot fi completate cu piese de mobilier din aceeasi gama.

Va recomand sa cumparati mobila de dormitor si mobilier de bucatarie de la Tamos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.