Belatriz.ro


Bijuterii din argint si bijuterii placate cu aur de la Belatriz.ro.Mulți se vor întreba, la prima vedere ce este Belatriz? Este un magazin de bijuterii, puțin diferit de celelalte pe care le-am întâlnit până acum! De ce? Aici am văzut o altă organizare a site-ului care face mai simplă căutarea oricărui produs. Fiecare pagină pagină a site-ului este organizată profesionist.   Dacă spre exemplu deschizi pagina „Bijuterii placate cu aur”, în stânga apere o  listă cu tipurile de bijuterii, pe centru fotografii cu unele dintre ele, iar în dreapta apar o serie de filtre ce pot face mult mai uşoară căutarea în funcţie de buget, preferinţe estetice, etc. Iata oferta la categoria preţ :

Sub 30 Lei (464)
30 – 50 Lei (435)
51 – 100 Lei (188)
101 – 150 lei (10)
151 – 200 lei (2)
Peste 200 lei (6) . Magazinul este pentru buzunarul oricui, dar trebuie știut că o mică bijuterie, ieftină, poate fi de multe ori mai expresivă decât una scumpă şi cu prea multe ornamente. Din acest punct de vedere  magazinul oferă bijuterii ieftine , dar de o calitate excepțională.

După acestă introducere vreau să vă povestesc despre bijuteriile ce le-am ales şi deja le-am comandat

Set din argint format din cercei si pandantiv cu pietre Swarovski albeSet din argint cu perle albe de cultura si zirconiu  și acest Lantisor din argint rodiat model sarpe  pentru pandantiv

Set din argint cu pietre Swarovski

Lantisor din argint rodiat

Set din argint cu perle de cultura si zirconiu

Bijuteriile de mai sus le-am ales pentru două ființe dragi mie, cele mai apropiate.  Pentru alte persoane feminine, cărora doresc să le  fac cadou un mărțișor cu ocazia zilei de 1 martie priviți ce am ales:

Pe lângă prețurile  de excepție de la acest magazin aveți și o altă facilitate :

Plata cu punctele cadou
Alegeți această metoda de plata atunci când doriți sa utilizați punctele cadou acumulate de la comenzile anterioare.
O comanda, se poate plați cu puncte integral sau partial. In cazul achitarii partiale cu puncte va trebui sa alegeti si o alta metoda de plata pentru a plati restul de comanda. Ce înseamna acesta, fiți client fidel al magazinului și veți avea ocazia să cumpărați cu bani mai puțini

Articol scris în campania BlogAwars.ro

Blog Awards

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s