Casa noua, confortabilă şi bine construită.


Timpul în care vecinii se adunau la clacă să ajute pe cel ce construia casa s-au dus.  În ziua de azi nu poți ridica o casă fără un proiect tehnic bine pus la punct. Magazinul de proiecte beneficiază de specialiști de înaltă clasă, dar oferă și prețuri rezonabile.

Aici poți proiecta și  case mici  dar și vile de lux. Aici ai și posibilitatea de construi  case ieftine , pentru orice buzunar. Important când ridici o casă este că trebuie să  ai în vedere costul materialelor dar și confortul dorit și să te gândești că este nu numai pentru tine ci și pentru urmașii tăi. Firma de care vă vorbesc a intrat în trendul și tradițiile clădirilor făcute înainte de 1989, adică solid și rezistent. În ultimul timp au început să se construiască multe case cu unul sau două nivele., amprenta la pământ fiind mai mică. Aceste case sunt construite luând în considerație și riscul seismic al zonei.

Am văzut case mari  cu două nivele construite pe o fundație de 25 cm. Case de spoitori. Dacă ar fi avut proiect pentru construcție făcut de  firma aceasta sigur proiectantul nu ar fi permis acest lucru. Într-un cuvânt aveți grijă cum vă selectați pe cei cu care lucrați. Dacă cedează repede la solicitările dvstră  s-ar putea să dați greș. Aşa că veniți la magazinul de proiecte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.