Înfrumusețați-vă de la Gilittio


https://i0.wp.com/www.glittio.ro/imgs/logo.gifUn corp frumos pune în valoare și haina. Un corp frumos și un comportament adecvat.

Pe de altă parte, o rochie bine făcută și aleasă cu grijă aduce un plus de splendoare corpului feminin. Am intrat pe site-ul Gilittio și am văzut  rochii de zi extraordinar de frumoase. Căutam o rochie pentru fiica mea, pentru că se apropie ziua ei de naștere. Ce m-a surprins la aceste rochii este aspectul lor decent și distins, dar în același timp tineresc. Parcă răsare o floare în fiecare rochie, așa par tinerele modele. Cea mai mare dilemă a mea este pe care s-o aleg. Pe care…pe care….

Am trecut să privesc și la niște rochii cocktail,  sau mai bine zis pentru cocktail.Poate aici mă voi descurca mai ușor. Surpriză Și aici multe rochii, frumoase, prea frumoase. Unele au țesătura compusă din amestec ca acesta rochie Vanilla by DesperadoCompozitie material: 65% Bumbac, 32% Polyester, 3% Elastan, altele tot Vanilla by Desperado au alt material: Compozitie material: 95% Polyester, 5% Elastan. Ca o concluzie asupra acestor rochii de la Gilittio pot spune ca sunt rochii elegante, decente și fără o nuanță vulgară. Sunt sigur că nu sunt pe gustul oricui. Persoanele de o condiție morală îndoielnică, cele ce vor să epateze prin orice mijloace, nu iubesc acest gen vestimentar, care prin discreția sa pune în evidență feminitatea, delicatețea unei femei.

Vanilla by Desperado Rochie-Royal---art-6088---albastru-electric      Vanilla by Desperado Rochie-dantela---art-6010A---negru

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s