Vreau Mobila.ro magazin on line


VreauMobila.ro
Mobila dintr-un singur click

    Dintotdeauna  am mers în  magazine de mobila  pentru a cumpăra aceste produse. Nici nu exista posibilitatea de a comanda on line dar mi se părea mai sigur. Multe produse  trebuiau montate acasă cu mijloace greoaie, altele aveau defecțiuni și trebuia să vină specialistul de la magazin să le repare. Mobilă nu am mai cumpărat de mult pentru că o păstrez pe cea de acum 30 de ani. Cu toate acestea am fost nevoit să cumpăr o mobilă de bucătărie cu ceva ani în urmă. Nu am găsit și am comandat la un atelier. Mare păcat!   M-a costat ceva mai puțin decât dacă aș fi cumpărat una din cele prezentate ca  modele de bucătărie italiană   în cadrul magazinului vreaumobila .ro . Ce mi se pare ca fiind o idee inovatoare  este faptul că poți lua legătura cu un specialist cu care să discuți și împreună să stabiliți detaliile mobilei, în funcție de mărimea camerei și de opțiunile de aranjament.

Am apelat anterior și la alte magazine on line pentru diferite produse, nu mobilă. Unele au livrat corect, produse  de calitate, de obicei magazine  mari, dar am găsit și altele care păcălesc.

Ei bine acest Vreaumobila.ro sigur este un magazin serios. Acest lucru reiese și modul de prezentare, dar și din mica verificare pe care am făcut-o.

Am cerut să fiu contactat de un specialist, prin formularul de contact. Am fost contacta într-un timp record. I-am dat dimensiunile încăperii, poziționarea ferestrei și ușii, apoi de comun acord am înjghebat o mobila de bucătărie, după gustul meu dar și care se încadrează perfect în spațiul de care dispun.

Din păcate a fost doar un test, pentru ca încă nu am nevoie de nici un fel de mobila. Îi mulțumesc celui care m-a sfătuit, și avut răbdarea de a asculta un client cusurgiu.

Încă un amănunt. Aici găsiți produse care te țin o viață, nu se strică după o seara de folosință (paturi) 🙂

Plata se face și în rate.

3 gânduri despre „Vreau Mobila.ro magazin on line

  1. Foarte adevarat. Cei de la vreaumobila.ro chiar se pricep la ceea ce fac. Eu am ramas placut impresionat de modul cum am fost informat in detaliu despre mobilier si de modul cum am fost primit. Recomand cu drag.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.