Cum a pus stăpânire Băsescu pe viitorul României


Preluare parțială de pe Ziarul lui Ipu.

Mica furtună ivită în jurul STENOGRAME DIN DOSARUL LUI PUIU POPOVICIU   are să se liniștească în curând .  De ce? În urma scandalului cu CSM oameni Pupiînbăsiști vor să îndrepte atenția publicului în altă parte. Unde? Spre un scandal ce nu va duce la nici o finalitate, ca majoritatea celor privitoare la marii corupți.

Dl Adrian Năstase a fost condamnat în 2012, la ordinul expres dat judecătorilor de Traian Basescu. Pedeapsă  dea dreptul ridicolă, pentru o faptă ridicolă și nedemonstrată suficient de procurori, bazându-se pe mărturii contrafăcute. Adrian Năstase, cel mai performant  prim–ministru al perioadei postdecembriste, este amânat și cu eliberarea sa condiționată. Două unități de măsură cu care lucrează unii membrii ai acestei puteri  în stat, Justiția Română.

Popoviciu: Am un amic pe care, dintr-un anumit joc de… cred că ştie Cornel istoria. L-am scăpat de pușcărie, de arestare. Trebuia să fie arestat pe 19 iulie, 2004, sub influența lui Năstase (vorbeşte in şoaptă) …Traian Basescu.
Şerban: Traian Basescu!
Popoviciu: De aia mă bag, Eu l-am scăpat!
Motoc: Dosarul Flota!
Popoviciu: Având o relaţie foarte a[i]…..


basescu-diavol
Printre altele, România a fost condusă din 2004 de un posibil deținut de drept comun. De ce? A avut oameni unși în posturile cheie, ce l-au slujit cu devotament.

Probabil că unii nu vor să vadă legătura între cele două situații, însă eu văd sigur o mașinațiune în toată această  tragicomedie orchestrată de un marinar bătrân, ajuns la vârsta senilității. În contradicție este un alt personaj, demn, cult cu un limbaj elevat, care prin voia sorții a fost nevoit să suporte această perioadă de detenție, iar acum este bulversat de hotărârile abuzive ale aceluiași judecător.

Vezi  „Adrian Năstase NU va fi eliberat condiţionat. Magistraţii au respins şi cea de-a doua cerere[ii]

Nu am scris degeaba aceste lucruri, acum când Scaraoțchi[iii] își bagă coada și încearcă să destabilizeze această struțu-cămilă, destul de fragilă, care este USL. Nu este exclus ca peste ani să aflăm că acesta a fost tocmit de Tartorul Șef Basescu.

Degeaba sunt la putere cei din USL dacă tătucul a avut grijă să aibă oameni fideli în posturile cheie. Mă gândesc că până la urmă tot băse a câștigat alegerile, într-un mod perfid.

Dorința celor trei lideri de a accede la putere le-a cam întunecat judecata și au nesocotit toate riscurile, așa cum s-au făcut de râs și cu ocazia referendumului. În esență o țară poate fi guvernată dacă nu intervin serviciile secrete, procuratura, judecătorii care să dea niște soluții hilare, dar și….

Anunțuri

Un gând despre „Cum a pus stăpânire Băsescu pe viitorul României

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s