Iarna nu-i ca vara


Iarna nu-i ca vara! Un om cu cap a spus aceste vorbe. Le-a spus gândul la bunăstarea proprie și la  viitoarea sa evoluție politică.

Nici la noi în Oltenița, iarna nu-i ca vara. Imaginile referitoare la aceasta situație, din iarna aceasta, cred că sunt sugestive!  Din câte știu primăria trebuie să coordoneze această activitate. Situația este dată peste cap, oamenii care fac această operație circulând în pâlcuri compacte.

Din păcate văd o tot mai mare lipsă de organizare, de simț gospodăresc din partea actualei echipe din cadrul primăriei. Cât spuneam că dl Milescu este un mare hoț, parcă orașul arăta altfel. Zăpada era înlăturată mai repede, a făcut acele ”spânzurători de la gară”, care acum privite arată mult mai bine decât giratoriul din centru . O mare nedumerire o am în situația domniei sale, în ceea ce privește acuzațiile aduse. Ce a făcut justiția până acum? Ținând cont de acuzațiile grave care i-au fost aduse, trebuie ca opinia publică să fie informată despre astfel de situații, atunci când se soluționează, indiferent de soluție.

Iarna nu-i ca vara a devenit o sintagmă  ce este folosită de cei care nu vor să facă o treabă ca lumea, invocând mai multe scuze. Ba e iarnă, ba nu sunt bani de motorină, ba …

Iarna nu-i ca vara! Da ! Sintagma omului nu neapărat puturos, ci a celui care consideră că altceva este mai valoros în folos propriu.

Dă doamne zăpadă peste zăpadă să astupe gunoiul de dedesupt.

Această prezentare necesită JavaScript.

VISUL LENUTEI!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s