Cezariană sau naștere naturală


Femeile însărcinate sunt puse în ipostaza de a alege modalitatea prin care pot aduce pe lume viitorul copil, pot alege să nască natural sau pot solicita operația cezariană.

            Cezariana are câteva avantaje, unul este acela de a putea fi programată ușor în funcție de programul medicului, în plus pentru acesta operația este mult mai simplă decât nașterea naturală. Pentru mama operația cezariană poate fi o opțiune dacă dorește să elimine durerile contracțiilor și inclusiv cele din timpul nașterii. După operație mama are nevoie de refacere care durează destul de mult și care doare ca și orice altă operație de acestă amploare. În plus mama operată se află în dificutatea de a își îngriji copilul după naștere, este lipsită de puteri. Cezariana poate fi o opțiune potrivită pentru cazurile în care nașterea pe cale naturală împlică riscuri pe care medicul le cunoaște din consultul făcut mamei.

            Indiferent de metoda pe care o alege, mama trebuie să suporte durerile nașterii, încă nu  fost descoperită o metodă care să elimine aceste dureri. Dacă nașterea pe cale naturală produce durere în timpul nașterii, cea prin cezariană produce o astfel de suferință după naștere.

Va eacomand la nastere sa cereti recoltare celule stem  sau celule stem cordcenter

           

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s