Cum ne fură Termourban Oltenița+Elsaco!


…………………………….

Aşa că  am rămas nelămurit de ceea ce fac angajaţii Termourban, ELSACO și alți hoți. În cazul în speță citirea trebuie să se facă concomitent. Altfel datele oferite pentru calcul nu sunt corecte, și consumatorii nu plătesc prețul real.

Nu demult au început să apară în oraș afișe care încearcă să explice  cum se face citirea, contorizarea și plata . Iată mai jos imaginile:Toate aceste așa zise lămuriri nu fac decât să producă confuzie, iar cetățeanul Ipu din Oltenița să plătească la greu.

Imaginea și senzația că sunt înșelat pornește de la faptul că nu pot  lua legătura telefonică cu cineva de la Elsaco, firmă căpușă. Telefonul fix afișat nu funcționează. De doi ani mă duc la birou la ei și îi întreb de ce nu funcționează, iar doamnele de acolo îmi spun că “de-abia s-a deranjat”. La “birouri ” lucrează patru “doamne” (sic!), cu toate că întreg procesul de calcul şi facturare se face la Bucureşti.  În opinia mea, la tehnologia de care dispun ar trebui să fie o singură persoană. Există programe pe calculator care se pot folosi la evidenţele primare ce le ţin la Olteniţa.

Articolul Integral îl găsiți aici

Această prezentare necesită JavaScript.

2 gânduri despre „Cum ne fură Termourban Oltenița+Elsaco!

 1. Monopolurile astea ar trebui să le facem ceva. Să facem niște acțiuni de protest așa cum ne învățau cei de la Europa Liberă, pe timpul răposatului.
  Spuneau că în fiecare seară să stingem lumina la ora 21 brusc și peste 10 minute să o pornim brusc pentru destabilizarea sistemului național Energetic.
  Eu am propus o greva a cumpărătorilor din supermarket. În fiecare marți să nu cumpărăm nimic.
  Nimeni nu se bagă.
  Chestia cu Kw este o făcătură pe care poți s-o reaclami la Protecția Cumpărătorului. Nu pot fi folosite două unități de măsură, mai ales că una dintre ele este necontrolabilă în mod normal de clienți.
  Sărbători fericite
  PS Viteaza-ma și pe http://www.ziarulluiipu.ro

  Apreciază

 2. La Sibiu de 8 ani termoficarea aproape că s-a desfiinţat. Mai există o singură centrală (româno-olandeză) fix în cartierul meu. Io am centrală proprie. Pe mine mă sîcîe factura la gaz. Contoarele înregistrează metrii cubi. Mie-mi facturează Kilowaţi. Pricep io cum stă treaba, da’ cum pot io măsura puterea calorică a gazului furnizat ca să pot verifica şi io factura aia. Formula de tranformare o am pe undeva, da’ fără putere calorică…. Aia ţine de muşchiilor.
  Banzai!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.