Un profesor universitar vorbeşte fără perdea : Ionescu Alexandru


Un profesor universitar vorbeşte fără perdea : Ionescu Alexandru

Ionescu Alexandru, un profesor universitar, a avut o reacţie violentă la cartea lansată cu ceva timp în urmă a apărut la Oltenița cartea profesorului Niculae  Mavrodin , “Americâinii, Huniunea Europeană și Popey Marinarul” .

Dacă vreţi să citiţi reacţia lui intraţi pe Olteniţeanul.ro . Cele spuse de dumnealui nu mi se par demne de un aşa titlu şi rang. Nu pot decât să mă minunez de astfel de specimene de homo erectus. Astfel de oameni au vrut să ne conducă ţara!!!!!! Dacă aș vorbesc profesorii universitari….

Iată răspunsul meu dat domnului Ionescu Alexandru:

Stimate domnule profesor Ionescu Alexandru

Am rămas surprins de virulența și invectivele folosite de dumneavoastră în: „ Punctul de vedere al profesorului academician Alexandru Ionescu despre ultima carte tipărită a profesorului de istorie Nicolae Mavrodin” apărut în Olteniţeanul.ro.

Da domnule Ionescu, acum parcă văd şi eu la fel ca dumneavoastră că De pe vremea Scânteii din anii ’50, n-am mai citit atâtea murdării, minciuni şi obrăznicii!”. Da văd că sunteţi adeptul principiului comunist din anii ’50 „cine nu e cu noi, e împotriva noastră”

Văd că folosiţi un termen pe care nu îl stăpâniţi, : idiot Individ care prezintă idioție (o arierație mentala profunda) Idioție „Deficienta totala a dezvoltării mintale”.

Ca profesor universitar de biologie ar fi trebuit să stăpâniţi cât de cât termenii medicali şi să nu aruncaţi cu vorbe în vânt.  Daca este nevoie domnul Mavrodin poate face un control medical şi va trebui să îi cereţi scuze.

Așa ca o paranteză, dacă domnul Mavrodin este idiot de ce ați fost în relații foarte bune cu el până acum. Știți doar dictonul “cine se asemănă se dună”. Oricum dl Mavrodin nu a terminat școala acum când acesta scoate numai idioţi, vorba multiubitului Dvstră candidat, Băsescu.

„… Poate meritul de a nu şti că 10 milioane de români care au boicotat puciul sunt mai mulţi decât cei 7,4 milioane (cifră pe care a învăţat-o de la Antenele lui Voiculescu!).” Domnule profesor (!), boicotarea de care spuneţi dumneavoastră este o fugă de răspundere, nu un mod democratic de exprimare al voinţei. Deci acei peste 10 milioane de români nu au fost reprezentativi. Clica băsistă a înţeles că nu mai poate aduna oamenii necesari pentru a-i susţine şi au trecut la măsuri de destabilizare a ţării. După cum bine ştiţi (dacă vreţi) conducerea UE, în frunte cu doamna Merkel, Reding,&Co. Fac parte din grupul Bilderberg, ce se vrea un guvern al lumii.

Iată ce spunea Bernhard al Olandei într-una din puţinele declaraţii date presei: „Acum urmează cea mai mare încercare a noastră. Fiindcă guvernele naţiunilor libere sunt alese de popoare şi dacă fac ceva ce popoarelor nu le place, sunt demise. Este foarte dificil să reeducăm popoarele ce au crescut în spiritul naţionalismului. Ele nu vor renunţa aşa uşor la ideea de a preda suveranitatea lor naţională unui corp internaţional. Aceasta este tragedia.”. Dacă Dvstră vreţi eu nu vreau.

Intenţia este de a face din popoarele pământului un popor de cyborgi! Probabil că şi dvstră ca biolog ar fi trebuit să purcedeţi la această lucrare, prin experimente de tip nazist pe animale şi oameni. Din fericire pentru noi nu aţi avut abilităţile necesare.

Dacă sunteţi împotriva manifestărilor anti–justiţie cum le numiţi Dvstră, de ce l-aţi susţinut şi îl susţineţi pe Băsescu, care prin funcţia vremelnică de președinte se sustrage acestei justiţii.

Duplicitatea Dvstră o sesizez acum: La lansarea unei  alte cărţi a dlui Mavrodin aţi adus elogii autorului, pentru calitatea cărţii. Acum pentru că nu vă este pe plac nu puteți să îl mai înghiţiţi nici cu recolta unei livezi de lămâi.

Dle profesor universitar, dacă Tehnoredactarea, fotografiile şi corectura sunt rudimentare! Iar faptul că d-nul Lavrinenco adaugă la prostiile cărţii pasaje din gândirea sa (aşa scrie pe copertă – deci operă colectivă!), vă mai acoperă poate, un pic, mizeria de a face rău ţării noastre şi moralei omeneşti, într-un discurs care înfăţişează faţa vechiului comunist”.  vă rog să arătaţi de ce sunteţi în stare dumneavoastră.

Este drept că aţi reuşit iniţierea organizării „Ecomondiei”. Cât Dvstră, cât alţii, rămâne de văzut. Cât de corect merge activitatea organizaţiei m-am convins de curând. Ce interese obscure se ascund sub această denumire numai Guvernul mondial din umbră ştie.

Văzând că aţi devenit aşa virulent vreau să vă spun că am cunoscut un om deosebit. A fost expulzat din România în 1977. A trăit peste 35 de ani în SUA. Acum s-a reîntors în ţară. Niciodată n-a uitat că a fost român şi pune interesele României mai presus de cele ale SUA sau ale ori cărei alte ţări. Întâi să fim români şi apoi europeni, spune el.

Dle Profesor, cu înţelegerea de care pot da dovadă, ţinând seama de vârsta Dvstră înaintată –păcat că nu aţi putut descoperi elixirul vieţii– ţin să vă urez Crăciun Fericit şi mai multă toleranţă, ţinând seama că înţelepciunea vine odată cu vârsta. Aţi avut timp destul pentru a acumula suficientă înţelepciune.

Lavrinenco

Cartea fiind epuizată v-o pot pune la dispoziţie în format PDF

Cartea care l-a speriat pe profesorul Ionescu
Cartea care l-a speriat pe profesorul Ionescu

IMG_0002

Reclame

Un gând despre „Un profesor universitar vorbeşte fără perdea : Ionescu Alexandru

 1. @ @ Buna dimineata prietene !
  FOARTE BUN raspunsul !
  Felicitari !
  Din pacate, desi majoritatea ROMANILOR il urasc pe basescu traian , mai sunt destui pupinbasisti care-l sustin in aberatiile lui ! Oare chiar asa de ORBI si SURZI sunt unii ( unele ) pupinbasiste ???

  Multumesc frumos pentru initiativa de a publika LINK-ul

  http://aliosapopovici.wordpress.com/2012/12/15/DE-CE-VREA-UDMR-LA-GUVERNARE

  link drag mie pentru CA TOT ROMANUL SA AFLE
  ca UDMR nu are in cap decat POLITICA SA de a-si vedea VISUL IMPLINIT :

  AUTONOMIA TERITORIALA a Tinutului asa zis SECUESC, apoi FEDERALIZAREA ROMANIEI

  urmata de PROCLAMAREA INDEPENDENTEI acelui

  confundand ARDEALUL cu KOSOVO !!!

  O zi buna prietene !
  Aliosa.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s