Subventiile pentru încălzire, propagandă electorală


In ceea ce privește opinia mea referitoare la subventiile acordate de statul romîn , o fac publica prima data aici, în scris.

Ei bine nu sunt de acord cu aceste subvenții. De fapt, bunii platnici, cei care nu beneficiază de subvenții, dar şi toți cei ce contribuie la realizarea bugetului consolidat de stat susţin persoane care de fapt nu au muncit în viaţa lor suficient pentru a avea o pensie decentă. Cu toate acestea acestea au în proprietate un apartament. Dacă cineva are în proprietate 1 ha de teren agricol, nu i se mai plăteşte subvenţie. Un hectar de teren arabil valorează mai puţin decât un apartament. În consecinţă omul respectiv este bogat. Dintre cei pe care îi cunosc şi primesc subvenţii pentru încălzire , nici unul nu are vechime integrală în muncă.

Vreau să vorbesc si despre acel venit minim garantat de 350 Ron oferit persoanelor ce n-au muncit niciodată în viața lor, lăutarilor, lingurarilor şi altor categorii profesionale care au avut venituri considerabile când erau în activitate, dar nu au plătit nici un impozit către stat.

În consecinţă aceste subvenţii sunt modul de a îndatora tânăra generaţie la cămătarii străini. Aşa procedează un părinte iubitor?

În 42 de ani de muncă am plătit destul impozit şi pentru că am o pensie  mică, dar acceptabilă, trebuie să plătesc în continuare pentru cei ce nu au vrut să muncească.

Insist nu au vrut să muncească pentru că, cel puţin până în urmă cu circa 15 ani, erau destule locuri de muncă. Aceste persoane fie au stat în pensie de boală care acum le-a fost tăiată pentru că era primită pe nedrept, fie au lucrat în străinătate făcând muncile pe care străinii le refuzau în ţara lor.

Publicat în Ziarul lui Ipu

Această prezentare necesită JavaScript.

Centrale termice pe peleti se gasesc la Feroli, magazin de peleti si centrale pe peleti. Aici gasesti si  peleti pentru centrale

Reclame

2 gânduri despre „Subventiile pentru încălzire, propagandă electorală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s