Cu Blog Awards la cumpărături de la GSMRoShop


  GSMRoShop.ro!  Acest magazin online gsm este unul mai vechi, dar începând cu 1 septembrie, brandul GSMRo a fost preluat de Agress Business. Acest grup de companii cu o vechime de peste 13 ani în domeniu,  Agress Business, a promis că va  oferi cu acelaşi profesionalism telefoane mobile şi accesorii GSM.

Un lucru ce mi s-a părut interesant la acest site unde găseşti telefoane bune calitativ de la preţuri foarte  mici cum ar fi  Alcatel OT-304, la preţul de 72 RON şi până la un produs performant, foarte scump cum este  Apple iPhone 4S 64GB Black , la preţul de  3.759 RON. Este un magazin pentru toate gusturile şi toate buzunarele, unde beneficiezi de un lucru esenţial: în calitate de cumpărător ești respectat. Un alt aspect, deloc de neglijat este uşurinţa în a naviga pe acest site şi informaţiile complete şi competente care sunt evidenţiate în dreptul fiecărui produs.

https://i0.wp.com/www.blogawards.ro/wp-content/uploads/2012/10/logo-gsmro.jpg

Ei bine, acest magazin on line doreşte să fie mai bine cunoscut aşa că prin intermediul Blog Awards a început o camopanie publicitară care se va încheia astăzi.

Iată şi premiile :

Premiul 1: Un smartphone Samsung Galaxy Pocket + un card de memorie microSD de 32 GB.
Premiul 2: Un smartphone Samsung Galaxy Pocket.
Premiul 3: Un card de memorie microSD de 32 GB.

Ce-i drept mi-aş dori un astfel de telefon, dar încerc cu obstinare să câştig ceva, la concursuri on line. Poate încă nu nu mi-a sosit vremea!

Acest telefon a fost lansat anul acesta! Este un produs de ultimă generaţie, pentru că cei de la Samsung nu îşi permit să lanseze pe piaţă produse învechite moral.

Este un telefon care poate fi utilizat cu uşurinţă de cei ce au avut înainte telefon mobil. Cu toate acestea, cei ce îşi cumpără  pentru dată un astfel de telefon , este destul de uşor de învăţat.

Voi încerca să îl cumpăr, dar momentan caut să îl câştig.

GSMRoShop.ro - Alege Inteligent

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s