Halloween la Olteniţa! Imagini întârziate


Halloween la Oltenita
Halloween la Oltenita

Sub directa supraveghere a profesorului Marian Hociotă  a avut loc în incinta bibliotecii orășenești Oltenița o mică sărbătoare organizată chiar de elevi pentru sărbătorirea Halloweenului. Iată şi un scurt cuvânt din partea organizatoarelor, fete care mi s-au părut a fi foarte entuziasmate de eveniment.

Chiar dacă am un sentiment de respingere a acestor evenimente, provenind dintr-o societate consumistă care nu pune valoare pe tradițiile străbune şi ca Sfântul Valentin, încearcă să se impună și în alte arealuri care ar trebui să fie ostile, totuşi am fost încântat de ce s-a întâmplat în acest loc. Copii au organizat cum au ştiut ei acest eveniment.

Profesorul Hociotă s-a implicat în această atmosferă gălăgioasă cu placere şi dăruire pentru copii.

Iată şi alte filmuleţe de la eveniment : “In asteptarea deschiderii “ostilitilitatilor”, “Mumia 1″  și  “Mumia 2″, “Concursuri de miss si mister”,     Dans si veselie de halloween la Oltenita, Tombola, Cine mănâncă mai repede biscuiții?, Zbânțuiala de copii şi altele pe care le-am postat pe Youtube.

Alătur şi o serie de fotografii care mi se par a fi interesante

Această prezentare necesită JavaScript.

Citiți alte amănunte aici

Reclame

4 gânduri despre „Halloween la Olteniţa! Imagini întârziate

  1. Rău de tot că învăţăm copiii,de mici,cu plăcerile manifestaţiilor satanice!!!
    „Ea e o sarbatoare 100% pagana, oculta, “ziua cand mortii, fantasmele parasesc mormintele…”. Ea e cea mai mare sarbatoare a slujitorilor satanei: vrajitori, spiritisti sau satanisti. Americanii au dezvoltat o adevarata industrie legata de aceasta sarbatoare. Se achizitioneaza cu aceasta ocazie accesorii macabre: masti, costume de vampiri, diavoli, dragoni, zombi, leprosi, schelete si nelipsitii dovleci, ajungandu-se pana la vanzari de o jumatate de miliard de dolari anual. Vanzarile filmelor horror cresc in aceasta perioada, promotorii filmelor de groaza speculand si ei interesul mare pentru acest praznic. Industria filmelor horror exploateaza la maxim setea de senzatii tari, dovedind nepasare fata de psihicul omului, caruia nu-i ofera nimic altceva decat angoase.

    America face cu ocazia Halloween-ului pregatiri mai mari decat de Craciun sau Paste. Copii se costumeaza in stil horror, se amuza prin sperieturi si merg (colinda) din casa in casa pentru a primi prajituri. Tinerii, mai curajosi, merg in cimitire in miez de noapte si se distreaza facand spiritism. S-a constatat ca in noaptea Halloween-ului se savarsesc foarte multe crime in Statele Unite.”Pasaj preluat de aici:
    http://luminaortodoxiei.com/ro/articole/articole/item/751-halloween-%E2%80%93-s%C4%83rb%C4%83toare-satanic%C4%83

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s