Reparaţii de calculatoare de calitate.


Oricine are un computer are nevoie câteodată să îl repare. Trebuie să recunoaștem ca sun tot felul de „reparatori”, dar aceștia fac reparații, câteodată foarte bune, fără a avea însa garanția calității. O reparație de calitate nu este ușoară. Pentru a avea toată aparatura în vederea reparațiilor și a testării componentelor trebuiesc investite sume serioase.

Un prieten al meu a avut probleme cu placa de bază și cu placa video. A încercat tot felul de reparații la ele, cu tot felul de reparatori, dar nu a avut nici un rezultat.

Pentru a-mi ajuta prietenul am început sa caut pe internet unde ar putea face reparații serioase. Am găsit în adevăr un atelier  care are : Experienta de peste 30 de ani a echipei in domeniul electronicii reprezinta baza pentru serviciile IT pe care le execută  la cele mai inalte standarde de calitate, şi asigură service si reparatii pentru placi de baza si placi video pana la inlocuirea integratelor pe placa.

Aşa că prietenul meu a reușit să facă reparatii placi de baza HyperCubic  dar şi o reparare placa video, de calitate.

Anunțuri

2 gânduri despre „Reparaţii de calculatoare de calitate.

  1. Au mai trecut cativa ani, iar acum cei mai multi utilizatori sunt cei de laptop. Acestea sunt mai sensibile si necesita ingrijiri speciale. Mai exista „baietii” pe care i-ati recomandat aici?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s