Presa straină încă are corespondenţi aserviţi lui Băsescu.


Condamné pour corrution, l’ex-Premier ministre roumain Adrian Nastase tente de se suicider„al ziaristului  Andrei Pungovschi, este un exemplu, că cea ce  spun în titlu este adevărat. Articol publicat în ziarul francez L’Express.

Ce verdict marque un tournant concernant l’indépendance et l’intégrité du système judiciaire”, ont estimé des sources diplomatiques. Le procès avait débuté il y a plus de trois ans et les cinq avocats de M. Nastase avaient tout tenté pour obtenir la prescription des faits. Ce procès, comme ceux de plusieurs autres hauts responsables accusés de corruption, était suivi de près par l’Union européenne”.  Ce se înţelege printre rânduri este că Adrian Năstase a fost condamnat pentru a satisface nevoile Maicii Europe, prin intermediul călăilor locali. Sursele diplomatice au fost sunt sigur madame Macovei.

În articol este amintită, ca girant al adevărurilor spuse de acest ziarist obedient, Laura Ştefan :” Laura Stefan, experte de la lutte contre la corruption pour le groupe de réflexion Expert Forum. „Les hommes politiques réfléchiront à deux fois avant d’utiliser des fonds publics dans leur propre intérêt”, a-t-elle ajouté, parlant d'”avertissement très fort” à la classe politique. „

Dar cine este acestă Laura Ştefan? Căţeluşa Monicăi Macovei, cum demonstra Adrian Năstase în articolul de pe blogul personal, „Gasca procurorului ceausist Monica Macovei. Astazi Laura Stefan”

Va dau o altă temă de gândire asupra acestei mare luptătoare pentru drepturile omului cu un citat dintr-un interviu dat pentru hotnewsromania. Reporterul o întreabă : „Are dreptul Traian Băsescu din poziția asta de șef a statului sa pună în discuție în mod public modul în care judecătorii judecă niște procese”. Iată şi răspunsul respectivei fătuci: ” Eu  cred că nu doar are voie cred că are obligaţia de a pune în discuţie aceste teme mari pentru societatea românească”. Mai multe ascultaţi şi vedeţi pe Youtube aici.

Cele doua şirete
Cele doua şirete

Proştii sunt înzestraţi cu o sculă care ţine loc de inteligenţă: şiretenia!  spune Petre Ţuţea. Ce credeţi?

Aceştia sunt cei ce l-au condamnat pe Adrian Năstase.

3 gânduri despre „Presa straină încă are corespondenţi aserviţi lui Băsescu.

  1. Pe mine, mă îgrijorează starea sănătăţii doamnei Macovei.Petele de roşeaţă, de pe pomeţii obrajilor, seamănă cu nişte plăgi autoîmpuşcate, din interior, de la ficat.
    Ar fi o mare pierdere, pentru justiţie.
    Madi şi Onu

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.