Adrian Năstase la închisoare!


Dragă domnule Ponta , se vede că mărul otrăvit ce vi l-a oferit Băsescu a fost cât se poate de bine ţintit.  Nu ştiu dacă aţi renunţat intenţionat la ideea demiterii lui Traian Băsescu, idee pe care am susţinut-o demult. Eu am mai scris pe blog că era mai firesc şi prudent ca Traian Băsescu să fi fost suspendat şi până acum ar fi fost şi demis în urma referendumului. V-aţi grăbit la plăcinte şi aţi preluat guvernarea.

Din umbră, oamenii năimiţi de javra ordinară, încep să facă tot felul de presiuni, să mişte şi să creeze situaţii greu de rezolvat în viitor. Astăzi aveţi un fost Prim-ministru, cel mai bun din istoria României postdecembriste, condamnat definitiv, cu executare de pedeapsă. Nu veţi reuşi niciodată să mai faceţi ceva pentru domnia sa. Este compromisă din start orice modalitate de a anula decizia, iar la mila călăului nu poate fi vorba să se ajungă. Sau a fost un blat cu Băsescu?

Aveţi un ministru pe care aceeaşi ICCJ vă goneşte un ministru din guvern. Oamenii năimiţi de Băsescu îşi fac datoria. Distrug România.

Iată ce reproşam guvernului dragă Theo

2 gânduri despre „Adrian Năstase la închisoare!

  1. a furat in tzara asta mult mai multe poponarul, si stim noi bine…..astia 2 ani sunt un praf in ochi, merita pe viatza ptr subminarea economiei nationale pe timpul lui….vanzarea petrom, sidex galati….si sunt enorme furturile din fiecare zona din romania….unde este avutia de dupa 89?…or sa urmeze si altii….nu ii plangeti pe astia, or sa urmeze si altii….tare as fi curios daca se duce la slobozia sau la jilava cu puscariasii de rand, sa doarma cate 2-3 in pat firar rasa lor de hoti…de asta a ajuns romania de ras….sa se duca si basescu…si elena udrea….si enorm de multi altii…din toate laturile politice…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.