A dat în mintea copiilor?


Un vecin, persoană periculoasă, de aproape 80 de ani, nu spun cine, a hotărât el că vișinii de sub balconul său prezintă pericol: îi intră omizile în casă, iar câteva crăcuţe îi bat în geam. Fuga la primărie, că de, este membru PSD! A cerut să taie vişinii!

Acelaşi personaj a cerut de asemenea ca un brad argintiu, ce ne străjuieşte blocul de 40 de ani să îl taie şi pe acesta. Pe ce motiv? Cică bradul ar fi în pericol de a se prăbuşi peste bloc. Motivul real este că îl împiedică să spioneze vecinii de pe balcon, iar vişinii sunt vinovaţi de acelaşi delict. Culmea este că în privinţa bradului, deja s-a început acţiunea. Deocamdată s-au curăţat doar crăcile din partea de jos a arborelui. Spionajul este deschis. Poate angajaţii primăriei vor găsi mai util să toaleteze arborii decât să îi taie!

Dă-le minte Doamne!

Adresa este pe bd. Republicii, la bl.G.

4 gânduri despre „A dat în mintea copiilor?

  1. se poate , nimik de zis, nu contest raspunsul primit….dar ca idee vorbind pentru viitor, ar putea face noul primar din oltenitza, mult mai multe pentru noi, pentru acest oras, fatza de fostul primar care sa vazut rapus de situatie , cand mai putin se astepta si visa tot inainte , mai mult in interes personal?! nu creezi tu ca primar un loc de munca….un investitor pe la noi?!….doar excrocherii in interes personal, prin firma lui….stim bine cel bagat la inaintare.

    Apreciază

  2. Nu draga, Marianom, e vorba de prostia şi răutatea unor bătrâni, cu puţin mai în vârstă decât mine.. Nu au vrut să lase pe alţi vecini să toaleteze vişinii astă primăvară pentru ca să aibă de unde mânca vişine, iar acum le intră omizile, spun ei. Pentru omizi sunt insecticide. Cât priveşte plantarea de puieţi, dacă eşti olteniţean, în doi ani s-au plantat milioane de puieţi pentru a înlocui gardurile vii deja existente. Au rămas cred că doar câteva zeci de mii, care s-au prins. şi am să mai adaug o imagine cu ce ar trebui în adevăr tăiat.

    Apreciază

  3. care ar fi problema? sa ii taie pomii, daca sunt sau pot fi un pericol public, dar in locul lor sa planteze personal braduleti pitici si flori…..fiecare locuitor stie ce stie, sau poate il deranjeaza si insectele care se strang in pomi, in apropierea locuintei lui…parerile sunt impartite……cainii maidanezi pot fi intradevar o stire „shoc”, si sunt adevaratul pericol public…………..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.