Taoată stima, domnule Radu Mircea Berceanu


În ultimul timp, datorită încrâncenării politice, problema trădătorilor a fost ignorată de USL.

Dacă cineva mi-a urmărit blogul, este sigur de ura mea împotriva lui Băsescu şi a stafului PDL.  Cu toate acestea ceea ce a spus aseară Radu Berceanu la o emisiune a postului RTV, ROMANIA TVA, în legătura cu persoana domnului Frunză Verde, că ar fi un excrement politic (interpretare proprie), îl ridică pe domnul Berceanu în ochi mei şi îl consider printre puţinii oameni care au coloană vertebrală, din acest partid, care gândesc altcumva decât cu organele genitale.

Iată un paragraf din cartea lui Nicolae Mavrodin, referitoare la un astfel de comportament:

Ca urmare a faptului că planul lor a dat greş, călugării de la Muntele Athos s-au asociat cu ambasadorul britanic din capitala Imperiului Otoman, sir Henry Bulwer¹ şi au cerut din partea statului român despăgubiri în valoare de 82 milioane lei aur. Bulwer a renunţat la sprijinul dat călugărilor, de îndată ce a beneficiat de favorurile sexuale, făcute de o grecoaică frumoasă, Elena Aristarhi. Ea a fost o zână buna pentru Cuza, de fapt pentru istoria României.După 1864, mai ales după realizarea reformei agrare din August, comploturile organizate împotriva domnitorului unirii vor fi din ce în ce mai numeroase.

¹ Henry Bulwer a fost trimis în Europa de Est 1856 – 58, unde a luat parte la Unirea Moldovei cu Ţara Românească. Din  1858, ca  Lord de  Stratford de Redcliffe a îndeplinit rolul de ambasador al Marii Britanii, în Imperiul Otoman. Acesta a fost finalul carieirei sale diplomatice.

Bravo Radu Berceanu!

Un gând despre „Taoată stima, domnule Radu Mircea Berceanu

  1. Radu Berceanu=Arad Bercovici (adevăratul nume)!Spion dovedit,a vândut schemele avionului … evreilor!A luat în avans 80% din şpaga promisă de Gold Corporation (pe care a împărţit-o cu băse şi videanu),fiindu-i promisă (numai lui) şi o rentă viageră grasă!!!L-a făcut pe Verdeaţă excrement politic numai şi numai de ciudă că s-a cărat la usl şi i-a băgat rău în c…t pe pedeleprişti!!!Bercovici nici măcar nu are coloană vertebrală,în aşa hal de jigodie şi de nemernic este!!!!!Bercovici nici măcar nu gândeşte pentru partid,el gândeşte doar pentru el şi binele lui!!!În rest,sunt de acord cu bravo,căci bravo se spune numai la măgari 😀 😀 😀 !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.